Kalender Cengiz
Berlin Panteri
- 20 Haziran 2009
- 44.260
- 11.546
- 728
Bilmiyorum, uygun gorulurse juri uyesi olarak yer almak isterim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dil diyorum iskandinav dillerinden birine ait bir şarkı. Enstrümental müziği nasıl ayırt edicezMuzik olur mu iskandinav muzigi
Yoresel muzik yerel tinilar tasiyan olmaz miDil diyorum iskandinav dillerinden birine ait bir şarkı. Enstrümental müziği nasıl ayırt edicez
OlmazYoresel muzik yerel tinilar tasiyan olmaz mi
Katıl tabikatılayım mı@Cihan Ağzıkara
%100 GSGalatasaray ile ilgili olmayan konulara beni etiketlememeyin Lutfen sayin Modum.Tesekkurler.
Jüri almicam bu yarışmada. Küme düşme aktif, kimsenin kaderi ile oynamayalımBilmiyorum, uygun gorulurse juri uyesi olarak yer almak isterim.
@Mete Temiz
@Berkan Yavuz
@Tugay Eren
@Murat Yanut
@B. Arda Aycan
@Tahir Mahir Koç
@Gürkan Karadeniz
@Levent Akgün (Sen katılmazsan çok ayıp olur abi)
boşa yollama ikinci olmak kaybedenlerin birincisi olmaktır@Cihan Ağzıkara Cio bi şarkı gonderdim ama hangi dil bilmiyom bi baksana doğru mu bana Moğolca geldi ama herifin tipi İzlanda
Sen foruma geldiginden beri sampiyon olamıyoruz , City'li oldun adamlar CL kaybetti. SAL BIZI SAAALLLLboşa yollama ikinci olmak kaybedenlerin birincisi olmaktır
Sen foruma geldiginden beri sampiyon olamıyoruz , City'li oldun adamlar CL kaybetti. SAL BIZI SAAALLLL
Şaka la şaka Manchester is Blue , İstanbul is Yellow Red , GSCimbom is Emre Ersoy.