130. Geleneksel GSCimbom Eurovision Yarışması | Şampiyon Furkan Korkmaz

Bir sonraki kategorinin doğu ve asya kültüründen olmasını talep ediyorum var bir hayalimiz

Şampiyon olarak konuya giriş yapıyorum.

Şampiyonluğunu tebrik ederim knk @Cihan Ağzıkara eline sağlık. Katılmasam da takip ettim dışarıdan.

Katılmadığım yarışmalarda bile playliste bakıp yeni şarkılar keşfetmeye çalışıyorum ama bu playlistten hiçbir şarkıyı beğenmedim. Kulağımı tırmalıyor dil yüzünden. İçime sinen bir şarkı bulamadığım için katılamamıştm .ztn d

Iki grubun 3, bir grubun 2 sarkisi var. Gene filtreyi acmayi unutmus mod
Biz bunları yazdık abi :D Unutur muyum :D
Yarışmada bir şarkıcı veya grubun birden fazla parçası yer alabilir. Ancak aynı şarkılar kabul edilmeyecektir.

Bir sonraki konsepti umarim demokrasiye saygi duyup halka secme sansi verir Cihan bey.
Yooo :D

Bu güzel yarışma için ve şarkı seçiminde yardımcı olduğu için Cihan ahbabıma teşekkür ederim. Ayrıca yüksek puan veren ahbablarımıda teşekkürler.
Adam hem yarismayi duzenliyo, bi de kazanan sarkiyi mi seciyo? Hep senaryo bunlar.

Şampiyon olan değerli rtaşım @Furkan Korkmaz 'ı gönülden tebrik ederim
@Barış Savaş rtaşımı da aynı şekilde tebrik ederim

@Cihan Ağzıkara emeklerinden dolayı ve konsept fikrinden dolayı teşekkür eder, çok güzel bir liste olduğunu bir kez daha belirterek katılan herkesin yüreğine sağlık demek isterim.

Geri
Üst Alt