- 24 Mayıs 2009
- 18.536
- 19.971
- 2.273
Ya işte böyle kankaTüh ya Cihana puan vermişim

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya işte böyle kankaTüh ya Cihana puan vermişim
Levent abi gurbet seni bozmuş türk şarkılarına düşman olmussunMaalesef Cihan'a da puan vermemişim. Ayrıca @Barış Savaş kardeşim sadece bir tane Türk müziğine puan verdim. Oda çok düşük bir puan oldu.
Sana yazıklar olsun bundan sonra ezeli düşmanım ebedi rakibimsinYa işte böyle kankaBen saana puan vermemişim ama sory
![]()
Şarkının en esprisi kalacak ki ikili ilişkiler dönersarkıları gonderenler puanlamadan once acıklansa da puanlarımızı ona gore versek daha iyi olmaz mı?
Düşmanımız çok buralarda. Her yarışmada sıfır çekmek istememsarkıları gonderenler puanlamadan once acıklansa da puanlarımızı ona gore versek daha iyi olmaz mı?
Dostluğu bir kalemde silip atamazsın valla kadınlar başlığında yazdığın her şeyi yengeye iletirimSana yazıklar olsun bundan sonra ezeli düşmanım ebedi rakibimsin![]()
Ahbap çavuş ilişkisine döner öyle. Ha ozelden yapmadıkları ne malum diyebilirsin ama günahları boynunasarkıları gonderenler puanlamadan once acıklansa da puanlarımızı ona gore versek daha iyi olmaz mı?
Dostluğu bir kalemde silip atamazsın valla kadınlar başlığında yazdığın her şeyi yengeye iletirim![]()
sevmedigim adamlara puan vermek istemiyorumŞarkının en esprisi kalacak ki ikili ilişkiler döner
Dmden puan isterken öyle demiyordun!!!Ahbap çavuş ilişkisine döner öyle. Ha ozelden yapmadıkları ne malum diyebilirsin ama günahları boynuna
Hiç bir zaman iyi olduğumu iddia etmedimE sen basbaya kötü adamsın![]()
Valla o zaman sevdiğin insanları tanımaya çalışsevmedigim adamlara puan vermek istemiyorum
insanlarla dusman olmamayı ogrenirsin boyleceDüşmanımız çok buralarda. Her yarışmada sıfır çekmek istemem
Millet ciddi sanacak şimdi hahaDmden puan isterken öyle demiyordun!!!
Millet ciddi sanacak şimdi haha
sike varrrrrrDmden puan isterken öyle demiyordun!!!
Beni seviyor musunsevmedigim adamlara puan vermek istemiyorum
Hayat dersimi aldım üstat klavyene sağlıkinsanlarla dusman olmamayı ogrenirsin boylece
Ben artık seni sevmiyorum bundan sonra EmreciyimHiç bir zaman iyi olduğumu iddia etmedim
Valla o zaman sevdiğin insanları tanımaya çalışBak ben Onuru severim ama puan vermemişim
12 uzerinden 3Beni seviyor musun
Ş*ike ş*ikesike varrrrrr
Adam puan vermemiş la bana bu nasıl sikesike varrrrrr