- 6 Eylül 2014
- 83.437
- 56.935
- 4.283
Sunum mu yaptinTüm gün toplantıdaydım yorgunum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sunum mu yaptinTüm gün toplantıdaydım yorgunum
Yok ya sunum değil toplantı uzun sürdü bi de ortam ağırdı gergin geçtiSunum mu yaptin
Sağol kankacım sana daBen de bu 2 gündür felaket yoğundum yav.
Kolaylıklar diliyorum kanka
@Oğuzhan Ölmez @Melih Peker @Melih Sönmez @Yusuf Kara @Yusuf Ciftci @Murat Ünsal @Hayri Cund @Vasfi Vural @Sıddık Saraylı @Mustafa Alp Demirci @Mustafa Özbaş @Kadir Ari @Kemal Y. Kürek @Can BÜYÜK @Sertan Nalbant @Servet Eryilmaz @Emre Zeytinli @Umut Gül @Murat Saylak @Ali Yılmaz @Ali Gece @Osman Çevik @Ali Kol @Okan Özkan @Kubat Tokmakçı @Halil Tolga @Mehmet Eroğlu @Mehmet Mehmetoglu @Murat Yanut @Tugay Elser @Oktay Sönmezoğlu @Onur Kara @Onur Atar @Ali Karadal @Selçuk Sarı @Ibrahim Özveren
@Ozan Puki @Uğur İz @Furkan Korkmaz @Uğur Bulut @Levent Akgün @Barış Savaş @Tuna Köse @Arif Doğan Karakaya @Berkan Yavuz @Aras Şimşek @Cenk Ekim @At Kafası @Sarp Ekin @Halim Kırıkçı @Kağan Koç @Alper Altun @Mertis Güler
Bu tarihi büyük yarışmaya gereken özeni lütfen gösterelim.
@Oğuzhan Ölmez @Melih Peker @Melih Sönmez @Yusuf Kara @Yusuf Ciftci @Murat Ünsal @Hayri Cund @Vasfi Vural @Sıddık Saraylı @Mustafa Alp Demirci @Mustafa Özbaş @Kadir Ari @Kemal Y. Kürek @Can BÜYÜK @Sertan Nalbant @Servet Eryilmaz @Emre Zeytinli @Umut Gül @Murat Saylak @Ali Yılmaz @Ali Gece @Osman Çevik @Ali Kol @Okan Özkan @Kubat Tokmakçı @Halil Tolga @Mehmet Eroğlu @Mehmet Mehmetoglu @Murat Yanut @Tugay Elser @Oktay Sönmezoğlu @Onur Kara @Onur Atar @Ali Karadal @Selçuk Sarı @Ibrahim Özveren
@Ozan Puki @Uğur İz @Furkan Korkmaz @Uğur Bulut @Levent Akgün @Barış Savaş @Tuna Köse @Arif Doğan Karakaya @Berkan Yavuz @Aras Şimşek @Cenk Ekim @At Kafası @Sarp Ekin @Halim Kırıkçı @Kağan Koç @Alper Altun @Mertis Güler
Ayyyy cok merak ettim simdiYaz reis bildiğim cok guzel saksofon resitalı var
#N a z y a p m ahem şarkı bulmaya hem de şarkıları dinlemeye üşenirim üstat
vicdanım el vermez öylesine yarışmaya ve gelişigüzel puanlamaya o yüzden pas
Benden pas. Bu aralar foruma girecek dahi vakit bulamıyorum neredeyse.@Oğuzhan Ölmez @Melih Peker @Melih Sönmez @Yusuf Kara @Yusuf Ciftci @Murat Ünsal @Hayri Cund @Vasfi Vural @Sıddık Saraylı @Mustafa Alp Demirci @Mustafa Özbaş @Kadir Ari @Kemal Y. Kürek @Can BÜYÜK @Sertan Nalbant @Servet Eryilmaz @Emre Zeytinli @Umut Gül @Murat Saylak @Ali Yılmaz @Ali Gece @Osman Çevik @Ali Kol @Okan Özkan @Kubat Tokmakçı @Halil Tolga @Mehmet Eroğlu @Mehmet Mehmetoglu @Murat Yanut @Tugay Elser @Oktay Sönmezoğlu @Onur Kara @Onur Atar @Ali Karadal @Selçuk Sarı @Ibrahim Özveren
14-15 varız her türlü yaparız yarışmayı@Emre Ersoy Kaç kişi olduk knka
tovbe tovbeTransfer beklerken stres atmak isteyen yok mu