- 20 Ağustos 2017
- 19.236
- 12.899
- 1.653
Bir daha ki yarismamiz en guzel yemekler olsun. Appetizer/ön, ana yemek, tqtli ve icecekten olusan bi menu hazirlayalim ve yaristiralim. Iceriklerini ve yenme swkillwrini de yazabiliriz arti resim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Emre çok minnos biri@Ramazan Aslan tebrikler
@Emre Ersoy cabuk ve organize bi yarisma oldu. Bravo. @Cihan Ağzıkara bana hep abi sarki ve sarkici isimlerini tam olarak yazar misin derdi puan listening gorderdigimdw. Goruyorum ki sen o kadar kati degilmissin. Ayrica teşekkürler.
Simdilik... cihan da oyleydi vaktinde sonra diktatore donustuEmre çok minnos biri
@Emre Ersoy bana uğurlu geliyor 2dir. Sen aç yarışmaları ben katılırım. Bu arada organize oluşun takdire şayan
Yine yiyeceğiz kazikYazik
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Çok üzüldüm. Emre beni niye sona bıraktın bir daha ilk beni açıkla sorumluluk yükleniyor.TMK'nın efendi adam yerine serseri adamı tercih etmesiyle 3.lüğümü kaptırdım.
@Tahir Mahir Koç @Kemal Y. Kürek
Chopin'e saygisizlik edildi. Diger yarismacilari kinayarak bir nota gonderdim.Evet neler oldu biri özet geçebilir mi?
Ters çekim diyelim@Ramazan Aslan diğer konuda laf atmışsın ama sayemde şampiyon oldun ne iş![]()
Teşekkür ederim beni sizler bu basamaklara çıkardınız
zafer sarhoşlugundan çıkıp transfer nobetine duhul edelim. sinerjiye ihtiyacımız var.Teşekkür ederim beni sizler bu basamaklara çıkardınız![]()