- 28 Temmuz 2019
- 46.894
- 47.477
- 3.633
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
adın henüz belli olmadığı için arafta kaldın rtaşBeni yazdınız dimi
Şarkıları uzun uzun dinleyecek vaktim inan yok. İş vakti dinlenecek şarkılar olsa katılırdım gerçekten. Şimdi ofiste Müzeyyen Senar dinlesem tuhaf kaçarÜzüyorsun beni
Sana kulaklık yolliyim abi ama katıl şu yarışmaya @Levent Akgün abiyle çekişirsin muazzam şarkı yolladı bakŞarkıları uzun uzun dinleyecek vaktim inan yok. İş vakti dinlenecek şarkılar olsa katılırdım gerçekten. Şimdi ofiste Müzeyyen Senar dinlesem tuhaf kaçar![]()
Tebrikler 1 aylık ban kazandınız.Turk s. Muzigi ne ya
☆☆☆☆
Sen bana kulaklık yollama. Ama ben katılayım senin gül hatırın için. Yaz o zaman. Birazdan şarkımı yollayacağım. Strateji yapmadan içimden geçen şarkıyı atacağım.Sana kulaklık yolliyim abi ama katıl şu yarışmaya @Levent Akgün abiyle çekişirsin muazzam şarkı yolladı bak![]()
Bana tokanmayin, morelim cok bozukBeyler Lig maçına kadar bi şarkı yarışması güzel gider.Katılmak ister misiniz?
@Can Eroğlu
@Mertis Güler
@Serdar Sezgin
@Serdar Ünsal
@Hasan Çam
@Serhat Başbuğa
@Serhat Başbuğa
@Serhan Altınay
@Naci Farimaz
@Enes Dalmış
@Ömer Karataş
işine bak cihanTebrikler 1 aylık ban kazandınız.
?işine bak cihan
Altı üstü şarkı yarışması, siyasi strateji değil yaSen bana kulaklık yollama. Ama ben katılayım senin gül hatırın için. Yaz o zaman. Birazdan şarkımı yollayacağım. Strateji yapmadan içimden geçen şarkıyı atacağım.
Tsm hiç anlamam