Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sana da memomBol şans kemom
Kaybeden pehlivan gibisinDiğer yarışmaya şimdiden hazırlanmaya başlayayım ben![]()
Puanlama nasil? Eurovision stili mi?25 kişi birbirinden farklı şarkılar her şey hazır.
Şimdi bu 25 şarkıyı dinliyorsunuz, puanlarınızı bana en geç cuma gece yarısına kadar gönderiyorsunuz. Gerisi bende.
@Onur Üründül
@Arda Kerim
@Barış Savaş
@Emre Altun
@Ata B. Oğuz
@Furkan Korkmaz
@Emir Sato
@Levent Kolpgün
@Murat Durmaz
@Sıddık Saraylı
@Murat Ünsal
@Murat Yanut
@Yunus Coşkun
@Mehmet Mehmetoglu
@Selim Aydemir
@Selçuk Sarı
@V. Haydar Geven
@Can Erden
@Arif Doğan Karakaya
@Hamdi Coban
@Göktuğ Çakırlar
@Kolpa Kemal Kürek
@Recep İçfındık
@Berk Can
@Hüsnü Ayabakan
134. GSCimbom Eurovision Listesi
EveetPuanlama nasil? Eurovision stili mi?
12-10-8-7-6-5-4-3-2-1?
Bu katıldığım 5 veya 6. yarışmadır Arif abi.Gelişerek değişecez ve 1 gün bu yarışmada kazandığım tecrübelerle Kral olacamKaybeden pehlivan gibisin
Drone Show ile açiklanacakSonucu bir anda mı açıklayacaksın yoksa adım adım toplaya toplaya mı gideceğiz?
Orası asıl eğlence, tecrübeliler sana anlatsın kankaSonucu bir anda mı açıklayacaksın yoksa adım adım toplaya toplaya mı gideceğiz?
Yetiştirsem video ile açıklayalım dedim ama yetişmeyecek yaOrası asıl eğlence, tecrübeliler sana anlatsın kanka![]()

Heaaaa 1 anda açıklanacakSonucu bir anda mı açıklayacaksın yoksa adım adım toplaya toplaya mı gideceğiz?
Canın sağolsun abi düzden açıklarımYetiştirsem video ile açıklayalım dedim ama yetişmeyecek yaDaha tasarımı bitmedi
![]()
Sagol da keşke bana o ahlaksız teklifi yapmasaydin DM'desana da memom