GSC Anket 134. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | 135 İçin Anket Açıldı

135. Eurovision Konsepti Hangisi Olsun?

• İskandinav

Oy: 10 37,0%
  • Balkan

Oy: 17 63,0%

• Kullanılan toplam oy
    27
Formatı biri açıklayabilir mi? Uzunca zamandır forumda aktif değildim. Belki katılabilirim. Herkes bir şarkı aday gösteriyordu galiba ama puanlama nasıl yapılıyordu? Sadece audio mu aday yapılıyor yoksa klip/canlı performans aday yapılırsa onlar da oylamada etkili oluyor mu? vs vs...
Öncelikle katılmak istediğimiz parçanın linkini özelden @Cihan Ağzıkara'ya gönderiyoruz. Serbest konsept olduğu için tür olarak her türü seçebilirsiniz(metal,pop vb) Audio yahut live tamamen size kalmış. Daha sonra tüm parçalar gönderildiği vakit, playlist yayınlanıyor ve puanlama başlıyor. Yine benzer şekilde puanlamamızı yapıp özelden gönderiyoruz. Puanlama ise:
12
10
8
7
6
5
4
3
2
1

şeklinde oluyor.

İstediğin şarkının youtube linkini bana özelden atıyorsun.
Şarkını daha önce başkası göndermediyse sıkıntı yok. Yoksa değiştirmeni istiyorum.
Playlist yapıp yayınlıyorum.
12-10-8-7-6-5-4-3-2-1 şeklinde puanlayıp bana özelden atıyorsunuz.
Gerisi bende

Canlı performans/klip serbest mi? Serbestse oylamada insanlara klibin veya sahne şovunun güzelliğini (veya kötülüğünü) dikkate alın/almayın deniyor mu?

Canlı performans/klip serbest mi? Serbestse oylamada insanlara klibin veya sahne şovunun güzelliğini (veya kötülüğünü) dikkate alın/almayın deniyor mu?
Kimseye böyle bir kısıtlama yapmıyoruz. Şarkıları kimin nasıl dinlediğini de bilmiyoruz. Serbest.

GSC Eurovision katılımcıları: Son 7 Kişi.

Onur Üründül
Arda Kerim
Barış Savaş
Emre Altun
Ata B. Oğuz
Emir Sato
Furkan Korkmaz
Levent Kolpgün
Murat Durmaz
Sıddık Saraylı
Murat Ünsal
Murat Yanut
Yunus Çoşkun
Mehmet Mehmetoğlu
Selim Aydemir
Selçuk Sarı
V.Haydar Geven
Can Erden

Yazmışsındır beni. Ne zamana kadar süremiz var şimdi aday şarkı belirlemek için?
Normalde katılım için Salı gününe kadar süre vermiştik ama belli ki kontenjan yarın dolacak. O yüzden Salı gecesine kadar şarkıları alalım derim

Geri
Üst Alt