- 6 Eylül 2014
- 83.437
- 56.935
- 4.283
Puanlama nerde ulan onu gosterJuri oylarıyla son anda 5
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Puanlama nerde ulan onu gosterJuri oylarıyla son anda 5
Ulan sen kısa donluyken ben bu yarismadaydim hirbo
Bakon konuşması bekliyoruz halk olarak
@Murat Durmaz
Arkadaşlar tebrik eden etmeyen yarışmaya katılan veya katılmayan sunan ve jürilere teşekkür ederim.4 kişi dışında tabii ki bu teşekkürlerin arasında.Güzel eğlendik.Böyle yarışmaların devamı olması güzel olur.Normalde herkesi alıntılayacaktım da baktım olmuyo site çöküyo gibi olduBu şampiyonluk kupası aşkımla bana gelsin. İyi geceler dilerim..
@Barış Savaş son ses bangır bangırbarışın çaresizlik bağırttı
G.tunde don yok bana laf atiyonYalan soyleme olm ben hic don giymezdim
1'i bendim
İyi lan ona puan vermedimself control
barışın çaresizlik bağırttı
Yarışma bitti mi. Kaçınca oldum ben
Barış mancoyu @Murat Durmaz attı demeyin düşer bayilirim
Allah bana günah yazmasın ama Ezel'in annesi bile koklayarak bu soruların hepsinin cevabını bulabilirdi bence Barış reis yavbu hain @Murat Durmaz in şarkısı hangisi
Son dönemde en çok dinlediğim kişi Alan Parsons. Tüm albümlerini baştan aşağı hatim ettim. Tam da bu dönemde seçki olarak karşıma çıkınca baya şaşırdım. Çok özel bir adam, çok özel eserleri var. Ama bu yarışma için biraz sakin kalmış bu parça. Ben olsam Games People Play'i seçerdim.The Alan Parsons Project - Some Other Time
Göster puanlama nerde tatava yapma kaçıncı oldum acepAllah bana günah yazmasın ama Ezel'in annesi bile koklayarak bu soruların hepsinin cevabını bulabilirdi bence Barış reis yav![]()
Şarkın neydi ihtiyarGöster puanlama nerde tatava yapma kaçıncı oldum acep
Göster puanlama nerde tatava yapma kaçıncı oldum acep
Joan Baez donna donnaŞarkın neydi ihtiyar
Cihancim çok teşekkürler desteklerin için, ama gsc iskankinava soğuk baktı
55.sayfaya git orda toplam puan listesi varJoan Baez donna donna
Güzel şarkı ihtiyarJoan Baez donna donna