- 24 Mayıs 2009
- 17.314
- 20.297
- 2.643
Nasıl rahat edeceksen abi hiç problem değilListeyi dinlemeyi bitirdim. Şimdi puanlama daAyrıca Cihan @Cihan Ağzıkara değerli kardeşim acaba puanlamamı video şeklinde youtube linki ile sana göndersem olur mu ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nasıl rahat edeceksen abi hiç problem değilListeyi dinlemeyi bitirdim. Şimdi puanlama daAyrıca Cihan @Cihan Ağzıkara değerli kardeşim acaba puanlamamı video şeklinde youtube linki ile sana göndersem olur mu ?
Umarım ironidirListe linki nerede , puanlama nasil
Listeyi dinlemeyi bitirdim. Şimdi puanlama daAyrıca Cihan @Cihan Ağzıkara değerli kardeşim acaba puanlamamı video şeklinde youtube linki ile sana göndersem olur mu ?
L8nk ilk mesajta arkadasim. Puanlarini da ayni gercek eurovisiondaki gibi yapican.Liste linki nerede , puanlama nasil
Şu anda 4.60 ama pek 1 ilgi yok Oran da değişmiyo bu yüzden şu andaSampiyonluk oranın nedir ? @Murat Durmaz
O kirli ellerini nasıl temizliyeceksin ben onu düşünüyorumŞu anda 4.60 ama pek 1 ilgi yok Oran da değişmiyo bu yüzden şu anda1 ara Oranlar değişince sevinmiştim ama devamı gelmedi gibi kanks yav
![]()
Dakka basi su konuda bulunman beni biraz tedirgin ediyor acikcasiO kirli ellerini nasıl temizliyeceksin ben onu düşünüyorum
Çok teşekkür ederim hocamL8nk ilk mesajta arkadasim. Puanlarini da ayni gercek eurovisiondaki gibi yapican.
Sarkilarin ve sarkicilarin isimlerinin yanina puanlarini yazicsn sonra organizatior moda ozelden atican. @Cihan Ağzıkara biraz kuralcidir ona gore.
Bol şans KemalimDakka basi su konuda bulunman beni biraz tedirgin ediyor acikcasi
Korkma bu kadarHerkes sevdiği şarkılara puan verdiğine dair şeref yemini etsin
Öyle 1 şarkı seçmişim ki 12 Puan Grubu'na şarkıyı attım onlar 12 Puan verirlerse anlaşılır dediler kanks yavO kirli ellerini nasıl temizliyeceksin ben onu düşünüyorum
bir şey geliyor aklıma ama .... süphelilerim de varDakka basi su konuda bulunman beni biraz tedirgin ediyor acikcasi