GSC Anket 134. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | 135 İçin Anket Açıldı

135. Eurovision Konsepti Hangisi Olsun?

• İskandinav

Oy: 10 37,0%
  • Balkan

Oy: 17 63,0%

• Kullanılan toplam oy
    27
GSC hiç şaşırtmıyor, Türkçe konuşmayan Milli Takım oyuncusu gibi ruhu yabancı

Bu arada ben ilk 5 değil ilk 10 içerisinde dahi değilim galiba. Olsun, çok güzel bir parça ile renk katmaya, dinleyen kişilere dokunmaya çalıştım. Önemli olan eğlenmekti ve ben eğlendim çalma listesini dinler iken, herkese teşekkürler.

bunla katılsam 1. olurmuşum

4. Sıradaki aday stratejik bir oylama yapmış muhtemelen Laura Branigannin sahibi kazanamayacak yerlere atmış yüksek puani

Bu arada ben ilk 5 değil ilk 10 içerisinde dahi değilim galiba. Olsun, çok güzel bir parça ile renk katmaya, dinleyen kişilere dokunmaya çalıştım. Önemli olan eğlenmekti ve ben eğlendim çalma listesini dinler iken, herkese teşekkürler.
Sen yine iyisin ben ilk 20'ye giremeyecem gibi kanks yav :D O kadar şampiyonluk için balkon konuşmasına hazırlanmıştım ben kanks yav :D

Değerli ahbabim bunu okuduktan sonra eğer sana puan vermemişsem çok üzülürüm

bir iki şarkı net finalist olur diyordum ama epey karışık gidiyor.

enteresan puanlamalar şu ana kadar.

1 tane garantici gitmiş dediğim şarkı yerlerde mesela

Puanların dengesi yok hiç bir tur önce 12 olan bir sonraki turda puan alamıyor hiç birimiz müzikten anlamıyoruz

en sonda puanların kime ait olduğunu görebilecek miyiz ufak listeyle ?

Geri
Üst Alt