- 20 Eylül 2009
- 17.816
- 16.036
- 2.613
Recebim adamsın.. bir sonraki yarışmada özelden direk şarkıyı sana göndereceğimkeske bana katıldıgınızı söyleseydınız
size torpil yaptırırdım

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Recebim adamsın.. bir sonraki yarışmada özelden direk şarkıyı sana göndereceğimkeske bana katıldıgınızı söyleseydınız
size torpil yaptırırdım
Üstad, foruma şarkı paylaşıyorum ama kendi dinlediklerim sonuçta, pek hitap etmeyebiliyor genel için. Kaldı ki etmemişte, sonuç o@Ata B. Oğuz gunde 5 sarki atiyorsun foruma kral , ins ilk 5e girmissindir aksi takdirde fena uzersin.
Beni kacinci tahmin ediyorsunÜstad, foruma şarkı paylaşıyorum ama kendi dinlediklerim sonuçta, pek hitap etmeyebiliyor genel için. Kaldı ki etmemişte, sonuç o![]()
söyleyebilioz mu - diskalifiye olmayalım@Can Erden Üstad, sence hangi parça benimdir?
İnşallah o arkadaş beni trollemiyodur sürpriz 1 arkadaştan mesaj geldi şimdi bana yavArkadaşlar şampiyonluk için o kadar hazırlandım balkon konuşması için şampiyon olursa Self Control o şarkının sahibiyle beraber kutlamak isterim sonuçta 12 Puan gönderdimÖzelden beni bulsun o arkadaş
![]()
Tahmin etmiyor muyduk, ben anlamadım formatı. Sonuçlardan sonra mı belli olacaktı, öyleyse benim hatam yani bu sorusöyleyebilioz mu - diskalifiye olmayalım![]()
İlk 10 içerisindesin bence üstadBeni kacinci tahmin ediyorsun
aboKüme düşmeye gerek yok... Ben kendi kendimi fesih ediyorum bu sonuçlardan sonra...
tam hatırlamıyorum isimlerideTahmin etmiyor muyduk, ben anlamadım formatı. Sonuçlardan sonra mı belli olacaktı, öyleyse benim hatam yani bu soru![]()
Benim de 3 puan fazlam varKesin sonuçları açıklamadan önce 10. turdaki hata düzeltilsin ama...
@Mehmet Mehmetoglu ilk 5 e girdin mi
O halde ufak sürpriz olacak hangi parça ile katıldığımtam hatırlamıyorum isimleride
ben Allan parson project ya da Billy den denemişsindir dedim.
zira bende banko oynamadım - klip olarakta neşeli olsun olaraktan şarkı seçmiştim.
Coldplay götürür diyordum yarışmayı (garantici seçim o gelmişti bana - diğerlerine göre)
senin müzik konusunda hiç dikkat etmemişimdir - post edene değil bodoslama şarkılara dalıyordumO halde ufak sürpriz olacak hangi parça ile katıldığım![]()