Göktuğ Çakırlar
Aslan Üye
- 19 Nisan 2013
- 9.902
- 5.319
- 1.713
Senin diger sarki cok kotuymus ya. Memeli sarki dimi o?Hayır , yine de senden fazla puanım var

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Senin diger sarki cok kotuymus ya. Memeli sarki dimi o?Hayır , yine de senden fazla puanım var
küme düşermişiz Ekin ile Barış beğenmiş bitekTahmin etmiştim, dinlerken dedim kesin Can üstadın parçası![]()
Sudan sebep diyemezsin ABD'den katılan tek kişi de sen değilsin şimdi@Cihan Ağzıkara bir daha sudan sebeple diskalifiye edersen katilmayacagimi bildiriyorum. Kendi zaman dilimime gore zamaninda attim. Onun icin bir dahakine TR saatiyle dersin
Guzel yarismaydi, gayriresmi olarak markalar sampiyonlugunu almisim, suruculer klasmaninda da 2. olmusum. Kendimi ve diger yarismacilari tebrik ederim.
Zamaninda attim, 23:21'de attimSudan sebep diyemezsin ABD'den katılan tek kişi de sen değilsin şimdiBak 1 mesajı zamanında atsaydın şampiyon büyük ihtimalle sendin
Emeğine sağlık CihanSudan sebep diyemezsin ABD'den katılan tek kişi de sen değilsin şimdiBak 1 mesajı zamanında atsaydın şampiyon büyük ihtimalle sendin
Diğeri bildiğim yerden olduğu için şartları açık açık belirtcem abiBir dahakinin cografi ve linguistik kriterlerini ilk mesaja pinler misin @Cihan Ağzıkara ?
Lan düğündeyim bu ne rezalet
Bu yarışmamın sanatsal gerçekliği yoktur
İyi geceler
Katıl, son ver bu hegamonyayaMehmetoglu surekli sampiyon oluyor