- 6 Eylül 2014
- 83.437
- 56.935
- 4.283
Ben ettim sen etme barış abim
Tamam affettim. Birdaha olmasin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben ettim sen etme barış abim
Tek 1 şartla olur bu dediğin.Burdan VınlayarakÜsküdar Sapığı olarak 2024 yılının En Çok Kafa Açan Üyesi yarışmasında senden oy istiyorum
Ben biraz sapigimdir abim sen beni mazur gör. Herzaman benim için kralsın emrindeyim. Bir isteğin var mıdır
Yazı düzenleme konusunda istediğin kadar seçeneğin var sen bunu yazıyosun.Senin ben vizyonunuVar git mutfağa bana kavurma yap
Canim kavurma çekti napiyimYazı düzenleme konusunda istediğin kadar seçeneğin var sen bunu yazıyosun.Senin ben vizyonunu![]()
Sen harbiden Sinan Engin gibisin,Canim kavurma çekti napiyim
Evet şablonumuz tamamıyla hazır. Sadece sonuçları bekliyorum.
Ne oldu ?Oha Levent abi naptin
Görsel Show müthis yaNe oldu ?
Evet şablonumuz tamamıyla hazır. Sadece sonuçları bekliyorum.
Markayız markaReklam yüzünün NaCl Liboş olması dışında güzel Levent abi teşekkür ederizNaCl de sıkıntı yokta soyadından dolayı yanlış anlaşılabilir bu organizasyon bence yav
![]()
Düşünsene üye değilsin bakıyosun tanıtımda Liboş soyadında 1'i var kanks yavMarkayız marka![]()
kıskanma naciyiDüşünsene üye değilsin bakıyosun tanıtımda Liboş soyadında 1'i var kanks yav![]()
tiyatro ne zaman başlıyor patlamış mısır alıp geleceğim@Cihan Ağzıkara Kanka açıklama ne zaman planlanıyor?
Ne kıskanması ulankıskanma naciyi
Düşünsene üye değilsin bakıyosun tanıtımda Liboş soyadında 1'i var kanks yav![]()