- 5 Eylül 2014
- 80.221
- 62.899
- 4.283
istemiyoruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen üye olduğundan beri zaten eurovision yapilmamisti ki sen nerden biliyorsun. Bana bak bu işin altindan bir numara çıkarsa kötü olur. Acil evinin kitapliliklarinin fotosu cek atttSeverek takip ederdik. Neden yeniden yapmıyoruz? Yönetim göreve. Yoksa yangın tayfayı yığarım buraya![]()
Daha öncede açıkladım. Uzun zamandır forumu takip ediyorum evimde kitaplık yok ama yarışmaları severek takip ediyoruzSen üye olduğundan beri zaten eurovision yapilmamisti ki sen nerden biliyorsun. Bana bak bu işin altindan bir numara çıkarsa kötü olur. Acil evinin kitapliliklarinin fotosu cek attt
Kitaplik yoksa rahatladım bir an o geldi sandimm.Daha öncede açıkladım. Uzun zamandır forumu takip ediyorum evimde kitaplık yok ama yarışmaları severek takip ediyoruz
Amirim düzenleyelim tabi istek varsa, ama teknik destek lazım Cihan üstad olur derse düzenlerim ben
9 kişi bulursan okeyin aranan 4.cusu gibi 10. Olup sayıyı tamamlayabilirim ahbertKonseptsiz yarışma düzenlesem kimler katılmak ister, sayı çıkar mı minimum 10 kişi?
ben her yarışmaya varımKonseptsiz yarışma düzenlesem kimler katılmak ister, sayı çıkar mı minimum 10 kişi?
Olur hocam neden olmasınOylamayı canlı yayın yaparak sunmayı düşünüyorum youtube üzerinden.