- 5 Eylül 2014
- 80.235
- 62.919
- 4.283
@Feramuz Kayalar gel bak tam senin kalemin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Feramuz Kayalar gel bak tam senin kalemin
Şarkıları almaya perşembeden itibaren başlayacağız.
Erkenden gönderip yer kapmaya çalışmayalım Goran Brebilmemneovic'te olduğu gibi kimse küfür yemesin.
Üstat, konu başlığında bu mevzu ile ilgili uyarı yapılmış, benim de katılmayı düşündüğüm bir parça var ama perşembe gününü bekleyeceğim, normalde hazır parçamAn itibarıyla şarkılı başvurusu(unuturum diye)yapılmıştır.
Parantezi o yüzden açmıştım, @Göktuğ Çakırlar gibi diskalifiye riskiyle karşı kalmak istemiyorumÜstat, konu başlığında bu mevzu ile ilgili uyarı yapılmış, benim de katılmayı düşündüğüm bir parça var ama perşembe gününü bekleyeceğim, normalde hazır parçam![]()
Ben de yanlis okumusum. Sarkilari carsamba gecesine kadar alicam diyo zannettim. Biri as ucu yedek toplam dort parca gonderdimÜstat, konu başlığında bu mevzu ile ilgili uyarı yapılmış, benim de katılmayı düşündüğüm bir parça var ama perşembe gününü bekleyeceğim, normalde hazır parçam![]()
Perşembe günü tekrar atarsınız olmadı, belki perşembe günü aynı sanatçı ile katılmak isteyen olur ise, o kişinin durumu nasıl değerlendirilecek. Sonuçta siz kuralda belirtilenden önce atıyorsunuz, sorun olabilir diye söylemek istedim. Tabi karar organizatörümüzünParantezi o yüzden açmıştım, @Göktuğ Çakırlar gibi diskalifiye riskiyle karşı kalmak istemiyorum![]()
Cihan üstat yarışmayı düzenlemeyi bırakabilir, yoruyoruz onu çokBen de yanlis okumusum. Sarkilari carsamba gecesine kadar alicam diyo zannettim. Biri as ucu yedek toplam dort parca gonderdim![]()
HayırArabesk olursa katılırmısın üstad
Bi seyi de begen be adam
Katılmam dedimBi seyi de begen be adam
Olur abi , etkinlik iyidirBu ne yav daha geçen Konya maçı zamanı 130 lardaydi. Haftada bir müzik yarışması mı olur
Katılcan mıOlur abi , etkinlik iyidir