Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 14.810
- 15.514
- 2.323
Çok isterdim üstad fakat bildiğim İskandinav tek bir şarkı bile yok maalesefKatılcan mı

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok isterdim üstad fakat bildiğim İskandinav tek bir şarkı bile yok maalesefKatılcan mı
Adam sana acik acik arabesk olursa katilir misin diye, sen de hayir diyosun. Katilmam demek degil de be bu simdi?Katılmam dedim
Beğenmedim demedim
İyi forumlar
Bazı mühim sebepler varAdam sana acik acik arabesk olursa katilir misin diye, sen de hayir diyosun. Katilmam demek degil de be bu simdi?
Baska dunyalarin insanlariyiz. Iyi forumlar.Bazı mühim sebepler var
Dünya aynıBaska dunyalarin insanlariyiz. Iyi forumlar.
Sen simdi dunya yuvarlak falan da dersinDünya aynı
Yaşananlar aynı
Başka dünya insanları olmamız için
Başka dünyaların olması lazım
İyi günler
Genel sohbete gelSen simdi dunya yuvarlak falan da dersin
Diller
Fince
Danca
Faroece
İzlandaca
İsveççe
Norveççe
Kendi dillerinden olsun bari şarkılar...
Yardımcı oluruzÇok isterdim üstad fakat bildiğim İskandinav tek bir şarkı bile yok maalesef![]()
1,2 İskandinav şarkı hatırladım, katılıyorum üstadYardımcı oluruz
@Ata B. Oğuz @Mehmet Mehmetoglu @Murat Ünsal Cihan'ın bu 3lüyü yarışmaya çağrışına tepkileri temsili yav
Ben seni otomatik yazdım zaten hiç bakmadım katılıyorum yazıp yazmadığınaAdam eksiği olursa yine katılırım
Cihan dostum bizi kırmayıp çok yarışma düzenledi
Tamam bakınayım birkaç şarkı o zamanBen seni otomatik yazdım zaten hiç bakmadım katılıyorum yazıp yazmadığına
İskandinav futbolcu say desen 1940 dan bu yana sayardim da şarkı yok bende o yörelerden abi