- 24 Mayıs 2009
- 18.538
- 19.973
- 2.273
Yardımcı oluruz boşuna iskandinav diye ısrar etmedikİskandinav futbolcu say desen 1940 dan bu yana sayardim da şarkı yok bende o yörelerden abi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yardımcı oluruz boşuna iskandinav diye ısrar etmedikİskandinav futbolcu say desen 1940 dan bu yana sayardim da şarkı yok bende o yörelerden abi
Braveheart dan bir şarkı seçip katilayimYardımcı oluruz boşuna iskandinav diye ısrar etmedik
YazıldınBraveheart dan bir şarkı seçip katilayim
Iskandinav şarkı bilmiyorum hiç ya
Yardımcı oluruzIskandinav şarkı bilmiyorum hiç ya
O zaman katılabilirim.Yardımcı oluruz
Şarkıları bana atın, Gece yarısından sonra şarkıları almaya başlayacağım. Şu ana kadar gönderilen şarkıları onaylamadım zaten.@Cihan Ağzıkara @Levent Kolpgün Şarkıları kime yollayacağız? Bir de bu gece yollayabiliyoruz değil mi?
İçin içini yiyor di mi? Katılmak istiyorsun ama serde erkeklik var tükürdüğünü yalamak istemiyonBırakın hocam bu işleri
Allaha şükür erkekliğimize laf edecek adam doğmadı daha daİçin içini yiyor di mi? Katılmak istiyorsun ama serde erkeklik var tükürdüğünü yalamak istemiyon
Eğlence bu eğlence.Allaha şükür erkekliğimize laf edecek adam doğmadı daha da
Böyle şeylerle işimiz olmaz
Tamam şarkın birinci oldu
Ne oldu
Geçmiyor allaha şükürEğlence bu eğlence.
Bu forumda geçiyo tüm vaktin.
Geçiyo da noluyo?
İlgimi çeken 1 yarışma değil teşekkürler
Çok sıkntı yaratmaz ama değerlendirebiliriz. Düşüncem@Cihan Ağzıkara bir önceki İskandinav yarışması şarkıları yasaklı olsun bence
Farklı şarkılar görelim
@Melih Sönmez sözün var.ben anlamam bu işlerden ahb. Emre Altunla yarışmayı da istemem ayrıca. burada da kaybederse forumu bırakır
bir sonraki yarışa senin hatırın için katılacam.
Bence diskalifiye ol renktasParantezi o yüzden açmıştım, @Göktuğ Çakırlar gibi diskalifiye riskiyle karşı kalmak istemiyorum![]()