- 3 Haziran 2015
- 54.391
- 62.630
- 3.963
BuAmacımız her daim suyu bulandırmak olmalıYarışı kazanamazsak su bulanıktı ondan deriz eğer kazanırsakta su bulanık olmasına rağmen kazandık deriz heaaaa
![]()
Yarışmayı
BİTİRMEYİZ!!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
BuAmacımız her daim suyu bulandırmak olmalıYarışı kazanamazsak su bulanıktı ondan deriz eğer kazanırsakta su bulanık olmasına rağmen kazandık deriz heaaaa
![]()
@Emre Altun Bunu en son bana Cemrem söylüyodu en sonda yarışma sonrası beni tebrik etmiştiBu
Yarışmayı
BİTİRMEYİZ!!!
18 Kişi oy kullanımı gerçekleştirdi şuana kadar üstad. 23.59'a kadar biterse tüm oylar, belki bu gece isteğe bağlı olarak da açıklayabilirizkim kaldı ki şu an ?
Bu ikiliye kaldiysak bu yarışma haftaya kadar bitmez geçmiş olsun herkese
Puan vermeme hakkım var reisBiri yarışmacı „puan vermem“ diyor
Bit diğeri kendi şarkısına 12 çakiyor
Bu yarışma bitmez arkadaş
Haklisin. Bunu gondermwzdim ama. Bakiim ne tepki vereceksiniz diye paylastim.Abi sarki guzelmis ama gecmis deneyimlerime dayanarak bu sarkiyla ilk 13. olurdun
gönderdim ahbab
Attım dinlemiş olmanız lazım puanlamak içinAt buraya dinleyelim
Mayislar bizimdir, belki Galatasarayimdan önce kupa kaldırırım18 Kişi oy kullanımı gerçekleştirdi şuana kadar üstad. 23.59'a kadar biterse tüm oylar, belki bu gece isteğe bağlı olarak da açıklayabiliriz
Eğer herkes burada ise son oydan sonra açıklamayı bu gece yapabiliriz 00.20 gibi?Mayislar bizimdir, belki Galatasarayimdan önce kupa kaldırırım![]()
Beyler susun, hoca yoklama alıyor.Eğer herkes burada ise son oydan sonra açıklamayı bu gece yapabiliriz 00.20 gibi?
yarın maç önceside olabilirEğer herkes burada ise son oydan sonra açıklamayı bu gece yapabiliriz 00.20 gibi?
Eğer herkes burada ise son oydan sonra açıklamayı bu gece yapabiliriz 00.20 gibi?
10 Kişi vs olur isek diye öyle düşünmüştüm, şimdi eski üsul tablo hazırladım üstad, puanlarda tamam bir oy dahaYoutube yayını yok mu heis
10 Kişi vs olur isek diye öyle düşünmüştüm, şimdi eski üsul tablo hazırladım üstad, puanlarda tamam bir oy daha
Bence Maç Sonu daha uygun olur ama çoğunluk ne diyosa o olsun kanks..Ahali, ne diyorsunuz? Yarın maç önü-sonu yahut bugün gece? Ne yapalım sizce?