- 20 Eylül 2009
- 17.809
- 16.028
- 2.613
Bu emeğe bu like az, diğer konuya hepinizi like'a boğmaya davet ediyorum dostlarYalnız emek var, @Ata B. Oğuz , sunum şahane.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu emeğe bu like az, diğer konuya hepinizi like'a boğmaya davet ediyorum dostlarYalnız emek var, @Ata B. Oğuz , sunum şahane.
What a wicked kısaltmasını ayrı olarak almış algoritma sonra birleştirdim puanları ondan öyle olduLan oylar mı karıştı bana kimse oy vermemiş nasıl 33 puan oldum![]()
Normalde çok severim ama Claire şarkısına bayıldım@Cihan Ağzıkara Sigaram Yaldızlı neden 1 değil de 2![]()
Algoritma mi???What a wicked kısaltmasını ayrı olarak almış algoritma sonra birleştirdim puanları ondan öyle oldu![]()
VAR'da Gemini Aİ var ğsdğsdAlgoritma mi???
operator mu???
VAR mi???
Nihai sonuç doğru, Gemini ai'nin canını çıkarttım en son sdsdjYapıya ikna oldum, toplama hatası var
Kanka dinlemeyi unutmuşum@Savaş Barış bin yıldır dinlediğim şarkıları bilirsin 1 puan bile vermemiş kıskanç herif
Hangi şarkı üstad favori grubum@Alp Duman 2 yarisma once streetlight manifesto ile katilmistim![]()
Benim sonuçlarda eksik! 8+2+4=14(ilk 10 şarkı, sıralamada 9 point)Nihai sonuç doğru, Gemini ai'nin canını çıkarttım en son sdsdj
Hangi şarkı üstad favori grubum![]()
Bu olmasaydi We will fall together i koyardim