- 12 Haziran 2015
- 33.199
- 26.183
- 2.533
Dostlar bu arada bir rica da bulunmak istiyorum, puanlar iken tam haliyle şarkı isimlerini yazar mısın sanatçıdan ziyade
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
NamümkünDostlar bu arada bir rica da bulunmak istiyorum, puanlar iken tam haliyle şarkı isimlerini yazar mısın sanatçıdan ziyade
Önceki yarışmamda Sana ve Yağ logosu olduğu için protesto amaçlı hem şarkıcının baş harfi hem de şarkının baş harflerini yazarak Puanlamalarımı gönderecektim ben kanks yavDostlar bu arada bir rica da bulunmak istiyorum, puanlar iken tam haliyle şarkı isimlerini yazar mısın sanatçıdan ziyade
Niye kardeşim? Yoksa öyle yazarsak GÖZÜKMÜYOR mu?Dostlar bu arada bir rica da bulunmak istiyorum, puanlar iken tam haliyle şarkı isimlerini yazar mısın sanatçıdan ziyade
Sağladığım konforun tezahürüDostlar bu arada bir rica da bulunmak istiyorum, puanlar iken tam haliyle şarkı isimlerini yazar mısın sanatçıdan ziyade
12 puanı hazırla iyi gecelerpuanlamaya başladım liste güzel
Bence her zaman ki gibi Puanlayalım.Klasiğe alıştık kanksDostlar
12
11
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
yapalım bu yarışmada. 27 şarkı var.
eski usülden devam knkDostlar
12
11
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
yahu yapma durduk yere iş çıkarıyorsun. Tam Memet Ali Aydınların fener için totosundan çıkardığı süper final garabetine döndüDostlar
12
11
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Bence her zaman ki gibi Puanlayalım.Klasiğe alıştık kanks![]()
27 şarkı var bu kez epey şarkı elenecek, en iyisi 2 puan daha eklensin, sadece ekstra 2 puan yahu plseski usülden devam knk
yarışmaya şaibe karışmıştır, ata birden ek puan çıkardı acaba kimler sıfır çektide ricacı oldu. bu yarışma bitmez arkadaşEe bi tane şarkı orijinali değil daha az izlenen yorumu olmuş
Bi tanesi de buglı olmuş 50 milyon altında izlenmesi namümkün bir eserdi
Kontrol ettim ama yok orjinaline baktım o da 50 üstü geçmemiş o sebeple katılmak istenen video ile ekledim ahberdEe bi tane şarkı orijinali değil daha az izlenen yorumu olmuş
Bi tanesi de buglı olmuş 50 milyon altında izlenmesi namümkün bir eserdi
Bana uyar. Arada kaldığım çok şarkı var.Dostlar
12
11
10
9
8
7
6
5
4
3