Alp Duman
Parçalı Üye
- 26 Eylül 2014
- 4.156
- 3.206
- 1.413
1 m altı daha iyi olur hakikatenÇok yüksek, maksimun 1 milyon
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1 m altı daha iyi olur hakikatenÇok yüksek, maksimun 1 milyon
50 milyon çok olmuş ahbertŞarkı gönderimi Cuma 23.59
Puanlar Cumartesi 23.59
İlan Kayseri maçı önü
İstiklal Marşı ile katılmak yasak.Görünüşe göre istiklal marşıyla yarışmaya katılmak yasakmış, bunu kurallara da ekleyin o zaman !
İstiklal Marşı ile katılmak yasak.
Diğer yarışmalarda ekleyeceğim üstad, hem dinlenme sayısı hem live bu kıstaslar da olacak. Bu yarışmaya özel 50 diyelimbirde yalnızca live performance yapalım @Ata B. Oğuz![]()
Görünüşe göre istiklal marşıyla yarışmaya katılmak yasakmış, bunu kurallara da ekleyin o zaman !
Ya bırak şarkım dinlenmemiş bile, listede gözükmüyormuş.
- @Murat Yanut
- @Gürbüz Kayalar
- @Barış Savaş
- @Ulaş Metin
- @Savaş Barış
- @Mert S. Yüksel
- @Arif Doğan Karakaya
- @Aras Şimşek
- @Emir Sato
- @Can Erden
- @Cihan Ağzıkara
- @Levent Akgün
- @Alp Duman
- @Berk Cüce
- @Furkan Korkmaz
- @Murat Durmaz
- @Metin İbrahim Kavukçu
- @Berkan Yavuz
- @Göktuğ Çakırlar
- @Selçuk Sarı
- @Melih Sönmez
- @Emrah Duvar
- @Cafer Güney
- @Naci Liboş
Evet dostlar. Bekliyoruz.
O konuda hiç geri dönüş alamadım üstad, gözden kaçmış bu kez gurbetçi dostlardan rica edeceğim hususi, sorun var mı yok mu diye. Lütfen özrümü kabul edinYa bırak şarkım dinlenmemiş bile, listede gözükmüyormuş.
Az önce sıkmıstı furkan ahbertten papara yiyince katilmaya mi karar verdin şimdiKatılıyorum
Katilan kisilerin sayisini belirt bana, sonra sarkilarin sayisina bakip anlariz.O konuda hiç geri dönüş alamadım üstad, gözden kaçmış bu kez gurbetçi dostlardan rica edeceğim hususi, sorun var mı yok mu diye. Lütfen özrümü kabul edin
![]()
şarkı.mp3
Nasılsa dinlenmiyormuş bununla katıldım varsayalım.