Alp Duman
Parçalı Üye
- 26 Eylül 2014
- 4.392
- 3.555
- 1.643
Abi senin yerine atayım müsade varsaKusura bakmayın bugün bir curcunalı geçiyor kullanamadık oyları…
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi senin yerine atayım müsade varsaKusura bakmayın bugün bir curcunalı geçiyor kullanamadık oyları…
At kardeşimAbi senin yerine atayım müsade varsa![]()
Bu sefer puanlama için daha sanatsal bir puanlama görseli geliyor. Bakalım beğenecek misiniz.
Kendisini tutamadık, maalesef kaçtıMurat durmaz idealleri ugruna yarismadan cekildi mi
@Murat Durmaz
Murat'a bu sefer ben geliyorum kenara geç dedim Wp den "tamam kanks yavMurat durmaz idealleri ugruna yarismadan cekildi mi
TeşekkürlerGörür görmez benim nasıl aklıma gelmedi dediğim bir şarkı var ve büyük ihtimalle o 1. olacak
Adam Ali Koç'un tam zıttı. Diğeri cekilecem diye 50.000 kişiyi topladı doğum günü kutladı, Murat ise yarisacam diye hepimizi topladı çekildi. Bari u19la çıkan FB gibi 1-2 puan verseydin
27. Olurum herhal![]()
Yarışmayı ilk 3 sıra içerisinde bitiren üyelere TAG hediyesi veriyoruz.
![]()
Ne diyorsunuz ahali, şarkı isimlerini finale kadar gizleyelim mi?Şarkı isimleri gizli kalma kaydıyla ghost bi sıralama yapalım. @Ata B. Oğuz
1. Xx puan
2. Xy puan
Vs.
Biraz heyecan gelsin. Açık ara lider götüren var mı görelim çekişmeyi final öncesi.
Alp kardeşim benim yerime oyluyorbu oylama bitmez maalesef
12 9 arası belli gerisini g*tten atacağız
Bugün müsait olamaz mısınız üstad, bekleriz 23.59'a kadar süre varAlp kardeşim benim yerime oyluyor
Şarkıyı gönderen kişileri mi?, Şarkı isimlerini miNe diyorsunuz ahali, şarkı isimlerini finale kadar gizleyelim mi?