138. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Savaş Barış

Dostlar, katılımınız için herkese teşekkür ederim. Umarım keyif aldığınız bir yarışma olmuştur, elimden geldiğince eğlenceli hale getirmeye çalıştım.

giphy.gif

Geri dönütlerinizi alabilirim, memnun olunmayan noktalar var ise belirtin lütfen.

@Ata B. Oğuz bu saate kadar emek verdin, eline sağlık. Çok teşekkürler. Başıma iş acildi, tag ne yapsak acaba..

Dostlar, katılımınız için herkese teşekkür ederim. Umarım keyif aldığınız bir yarışma olmuştur, elimden geldiğince eğlenceli hale getirmeye çalıştım.

giphy.gif

Geri dönütlerinizi alabilirim, memnun olunmayan noktalar var ise belirtin lütfen.
Emeğine sağlık herşey istenildiği gibi oldu, maç moduna girmedende yetiştirdin

giphy.gif

Eline sağlık üstad gayet keyifliydi 🙏

giphy.gif

Eline sağlık ahbert gayet keyifli ve mizaha hız verilen bir yarışma oldu.

İlk 5’e girmezsem zevklerimiz uyuşmuyor demiştim ve 6. bitirdim. Evet GSC ahalisiyle zevklerimiz uyuşmuyormuş 😃

So Young nasıl 6. olur ya? 😳😝

Ata Mod’a yarışma için teşekkürler, Avusturya’nın boktan şarkısıyla kazandığı. Ve İsrail’in uyduruk şarkısıyla halk oyu rekoru kırdığı Eurovision gecesinde GSC Eurovision’ın da absürt oylamalara sahne olacağı kesindi zaten. 😃

Emeklerin için teşekkürler Ata Mod😘

Konsept olmayinca bazi sarkilar hakettigini bulmuyor.

Konseptte illa balkan yunan rock vs gibi olmasina gerk yok. Mesela "sabaha ise gidis sarkilari" ya da " spor yuruyus/gaz basma" gibi de olur.

Cunku ornegin Wardruna - Voluspa vardir. Bayilirim ama onu dinlerken " eger 15 saniye sonra onumdekini gecmezsem her seyin sonu gelecek" hirsi oluyor.

Geri
Üst Alt