- 12 Haziran 2015
- 33.127
- 26.051
- 2.533
Uygun mudur hocamThe Real One yanlarda 5 er yıldız![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Uygun mudur hocamThe Real One yanlarda 5 er yıldız![]()
Solada bı 5 yıldız alsam ayıp olur muUygun mudur hocam![]()
"Fear is Your Only God"
HarikasınUygun mudur hocam![]()
Hocam hem sol hem sağa olunca bu sefer ortalamıyor, denedim tek tek de hep eğrelti durdu, dilerseniz tek tarafta kalsın?Harikasın![]()
Mobilden giren fenerli daha fazladır, girdikçe onlar görsün. Pcde denemedim ama son yıllarda %90 mobilden girdiğim için sorun olmaz benlik. Eurovision yarışmalarında pcden giriyorum, excellden puanlama vsMobilde güzel üstad sonradan fark ettimMasaüstü sıkıntı bir tık duruşu, okey dersen böyle bırakalım
Ekli dosyayı görüntüle 286708
Keyifler yerinde , bugün yarın başlat139. Yarışma
-Canlı Performans
-15.000.000 izlenme kısıtı.
Ne zaman olacağı için tarih veremiyorum ama.
Ağabey sınav haftasına gireceğiz haftaya, o sebeple belki biraz ara diyebilirizKeyifler yerinde , bugün yarın başlat
Makara yapalım biraz
OlmazAğabey sınav haftasına gireceğiz haftaya, o sebeple belki biraz ara diyebiliriz
Belki yarın 139'a başlarız, Çarşambaya kadar bitirebiliriz 139'u, yarın açayım.Olmaz
Hatta 139./140. aynı anda organize edilsin
Sınav haftası konsepti tamamen değiştirip ,ben bakarım senin yerineBelki yarın 139'a başlarız, Çarşambaya kadar bitirebiliriz 139'u, yarın açayım.
ancak devamında 26'si sınav haftası, sonra okuması vs 2 hafta mola isteyeceğim
Bizim Wp Grubu'nda her an alım olurWp grubuna sızmaya çalıştım ama referansla alım yapıyormuşsunuz![]()
Arkadaşlar sınav hatasından dolayı değil Ata'nın öğrencisi Oral Sevmez'in ismini görünce tedirgin olduğu için erteleme kararı alınmış bu söz konusu yarışmalarda diye 1 duyum aldımAğabey sınav haftasına gireceğiz haftaya, o sebeple belki biraz ara diyebiliriz
Nude paylaşımı oluyormu knkBizim Wp Grubu'nda her an alım olur1 anda katılım linki içeren 1 mesaj gönderilir.Ve bu mesajı gönderen kişi de gizli 1 şekilde gönderim sağlar.Ben bile bilmiyom kim gönderiyo sana öyle diyeyim kanks yav
![]()
Onur neydi lan bunun soyismiEski ismi neydi savas barışın