- 12 Haziran 2015
- 33.166
- 26.120
- 2.533
Vakit olsa tasarımı ekleyecek idim üstad 9-11 tüm sınıflara bakıyorum biraz yoğunluk ondanGSL bugün tasarım yapmadı Kuştepe İHL'den adam bulduk![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vakit olsa tasarımı ekleyecek idim üstad 9-11 tüm sınıflara bakıyorum biraz yoğunluk ondanGSL bugün tasarım yapmadı Kuştepe İHL'den adam bulduk![]()
Takılıyoruz üstad böyle de güzelVakit olsa tasarımı ekleyecek idim üstad 9-11 tüm sınıflara bakıyorum biraz yoğunluk ondan
@Naci Liboş Der demez NaCl'den 12 Puan almam peki heaaaaŞampiyonluk için üst üstte 12 Puan almam gerek benim yav![]()
Rock sonuçtahaykoya puan vermeyen müzik dinliyom demesin
Sonunculuğa gidiyoruz pek olamamış@Cengiz Günes zincirli abi cok populer oldu, rohirimli olani gonderiyordum bende![]()
The Crown and the Ring gibi bir şahesere 1 puan bile vermemek he.Saksofon gorunce herkes korkmus, bunu anladik
Siralamanin onemi pek yok, cok basarili secim. 12 puanim bankoyduSonunculuğa gidiyoruz pek olamamış![]()
Naci'nin sistemi şöyle çalışıyor; 5 puan satın alıyorsun o da gruptan diğer yarışmacılarla iletişime geçip 5 puanı toplama yayıyor. Yani aldığın toplam puanın 5 puanını Naci sayesinde almış olacaksın. Ekranın altında yazan minik kayan yazıları okuyun lütfen!@Naci Liboş 'tan 5pts satın almıştım. Dolandırıldık![]()
Mazhar enerji düşürüyordu, canlı çekim videosu o ritmi ve heyecanı vermediği için seçmiştim.Siralamanin onemi pek yok, cok basarili secim. 12 puanim bankoydu
Sude nasil asagilarda kaliyor anlamadim ama (mazhar ile olsaydi sahne 12 puanim o olurdu)
Adam pro çıktı yaNaci'nin sistemi şöyle çalışıyor; 5 puan satın alıyorsun o da gruptan diğer yarışmacılarla iletişime geçip 5 puanı toplama yayıyor. Yani aldığın toplam puanın 5 puanını Naci sayesinde almış olacaksın. Ekranın altında yazan minik kayan yazıları okuyun lütfen!![]()
@Naci Liboş Der demez NaCl'den 12 Puan almam peki heaaaa![]()
@Naci Liboş 'tan 5pts satın almıştım. Dolandırıldık![]()