- 25 Ocak 2010
- 53.473
- 38.945
- 3.763
Rıfat karlova’ya benziyor musun üstad45 numara (osi)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rıfat karlova’ya benziyor musun üstad45 numara (osi)
33 yıldır Hollanda da yaşarım bu kadar çok yabancı müzik bilmiyorumArkadaslar.turkce.muzikle.katilin lutfen.tum gsc keyifle takip etsin
Anelkaya benziyorum ironik şekilde.Rıfat karlova
Yine de tehlikeli işler.Kuzenim polis çeşit çeşit insan yakalıyoz diyo.Ben seni 1 kardeşin olarak seviyom sıkıntılara girmeyesin değmez..Yok bee abartiliyor, hazmedemeyen ufak grup bagirip cagirio, siseye iseyip korna calan firlatio o kadar. 3 devriye 5 6 bekci gelince kosebasinda vinladilar 20 dk durup.
sıkınıt yok heis yav , formayla çıkıp kudurtmuyorum heraldeYine de tehlikeli işler.Kuzenim polis çeşit çeşit insan yakalıyoz diyo.Ben seni 1 kardeşin olarak seviyom sıkıntılara girmeyesin değmez..
45 numara (osi)
@Onur Bakır Ama böyle 1 şekilde kendinden bahsedersen Onur Bakır senle romantik 1 akşam yemeği yemek ister ve gecede beraber takılmak isterAnelkaya benziyorum ironik şekilde.
Canli perfomans videosu mu olacak - canlı performans kaydı mı olacak ?![]()
The show must go on
-Canlı Performans.
-Seçilen şarkının orijinal hali 15.000.000 üstü olmamalı.
- @Murat Yanut
- @Gürbüz Kayalar
- @Barış Savaş
- @Ulaş Metin
- @Mert S. Yüksel
- @Arif Doğan Karakaya
- @Aras Şimşek
- @Emir Sato
- @Can Erden
- @Cihan Ağzıkara
- @Levent Kolpgün
- @Alp Duman
- @Berke Cüce
- @Furkan Korkmaz
- @Murat Durmaz
- @Metin İbrahim Kavukçu
- @Berkan Yavuz
- @Göktuğ Çakırlar
- @Selçuk Sarı
- @Melih Sönmez
- @Emrah Duvar
- @Cafer Güney
- @Naci Liboş
- @Oğuzhan Sesko
- @Melih Sönmez
- @Emrah Duvar
- @Oral Sevmez
- @Gökhan Aytepe
- @Sedat Yıldız
- @Cengiz Günes
- @Kerem UYGUN
eyvah@Onur Bakır Ama böyle 1 şekilde kendinden bahsedersen Onur Bakır senle romantik 1 akşam yemeği yemek ister ve gecede beraber takılmak isterSen de kırmak istemezsen olaylar olaylar heaaaa
![]()
Şöyle üstad, stüdyo kaydı olabilir, konser tarzı olabilir yani sanatçının/grubun canlı gösterimi diyelim genel anlamda.Canli perfomans videosu mu olacak - canlı performans kaydı mı olacak ?
edit: tamam örnek post edilmiş.
İlk gönderen kabul, diğer gönderen için değiştirmesini rica edeceğizAynı şarkıyı gönderen olursa nolcak
çünkü bazılarında ses kalitesi iyi olmuyor - parçadan bir halt anlamıyorsun. maksat görüntü olsun anladığım kadarıylaŞöyle üstad, stüdyo kaydı olabilir, konser tarzı olabilir yani sanatçının/grubun canlı gösterimi diyelim genel anlamda.