Alp Duman
Parçalı Üye
- 26 Eylül 2014
- 4.157
- 3.206
- 1.413
Abi bize 1-2 puan atsaydın bariBende tepetakla , @Alp Duman 12 vermiş sağolsun çoğunlukta yok bile benim parça![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi bize 1-2 puan atsaydın bariBende tepetakla , @Alp Duman 12 vermiş sağolsun çoğunlukta yok bile benim parça![]()
Beğendiklerimin üst sıralarda olmasına sevindim ama şarkım da enfesti bee
Ne olur bilmemde yeni yarışmacılar şart, kalabalık olsun140 freestyle mı olacak yoksa rap, arabesk, hiphop, rock, live performance vb sınırlar konulacak mı?
mazlumun dostu gökhan aytepeŞuraya bak arkadaş puan almayan şarkılar benim sayemde biraz kıpırdadı
En sevdiğim parçaydı, görünce şaşırdım. Vurulduğum gibi de 12'den vurdum@Selçuk Sarı bir önceki yarışmada fark etmiştim anlıyorsun bu işten
Beğendiklerimin üst sıralarda olmasına sevindim ama şarkım da enfesti bee
Türden ziyade, duruma gore kategoride olabilir. Ama serbestte ordan oraya tamamen kisisel zevke kaliyor.140 freestyle mı olacak yoksa rap, arabesk, hiphop, rock, live performance vb sınırlar konulacak mı?
Müziği sil sade sözleri Uzak ara yapar dostumEn sevdiğim parçaydı, görünce şaşırdım. Vurulduğum gibi de 12'den vurdum
Niran Ünsal da ayrı bir dünyadır, araçta sürekli dinlerim bütün parçaları ayrı bir güzel. Haktan'ın klibi de (beyaz gelinlik)başka bir kült!Müziği sil sade sözleri Uzak ara yapar dostum
Tablo kayboldu, şampiyon yok. 500 Dolara... Şaka şaka, geliyor şampiyonumuz.![]()
Taylor ile kazanmışsındır sen o 500'ü gönder gelsinTablo kayboldu, şampiyon yok. 500 Dolara... Şaka şaka, geliyor şampiyonumuz.![]()
Burda bile dolar ha, organizasyon isi Ata Beyi bozduTablo kayboldu, şampiyon yok. 500 Dolara... Şaka şaka, geliyor şampiyonumuz.![]()