- 26 Ocak 2021
- 35.698
- 34.289
- 2.233
Aynı puanı almamız Wp grubumuzun bir işareti değildir de nedir derim ben buna yav

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynı puanı almamız Wp grubumuzun bir işareti değildir de nedir derim ben buna yav
Çok güzel değil mi yaw niye beğenmediniz
En yakın yarışmayı ancak 2 hafta sonra yapabilirim, sınavlar geldi@Ata B. Oğuz 19 Mayıs nedeniyle diğer yarışmayı sadece Türkçe şarkılar olsun isteriz.Konsepti de fark etmez dizi film müzikleri de olur heaaaa![]()
Ben buldumO hiç bir zaman olmadı aslında...![]()
Yaptım üstadSen oylama yapiyonmu üstad
Sıkıntı yok kanks.Öncelik senin rahatlığın..En yakın yarışmayı ancak 2 hafta sonra yapabilirim, sınavlar geldi
Bana acımıyor musunuz140. Yarışma herkesin oylamasına açılsın. Parça göndermeyenler de oylama yapabilsin dilerse.
Konsept arabesk olsun hardcore bi çarpışma görelim.Hadi belirleyin konsepti transfer curcunasıyla geçmez koca yaz![]()
@Oral Sevmez haydi gorev vakti geldi.Bana acımıyor musunuz
![]()
O zamana kadar Murat ve WP grubu kendi şarkıları çıkartıp oylamada şampiyon yapabilir.En yakın yarışmayı ancak 2 hafta sonra yapabilirim, sınavlar geldi
Sen bütün oylamayı gördüğün için sadece şarkını atsan daha iyi çünkü dilediğince sıralamaya doğrudan yön verebilirsin , öyle birşey yapmazsın ben biliyordum da , bunlar güvenmez sanaYaptım üstad
Oralın taskları gelmiş oda olmaz@Oral Sevmez haydi gorev vakti geldi.
Antrenmana gerek yoko zamana kadar Murat ve WP grubu kendi şarkıları çıkartıp oylamada şampiyon yapabilir.![]()