Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Feramuz siler süpürürKonsept arabesk olsun hardcore bi çarpışma görelim.
2 paket yemis ve 1 tane buyuk potibore cozulurOralın taskları gelmiş oda olmaz
Yaz beni2 hafta çok uzun nude yarışması yapalım o zaman Ata üstad dönene kadar
Yok zaten ilk oylar gelmeden ben oyluyorum çalma listesini paylaşmadanSen bütün oylamayı gördüğün için sadece şarkını atsan daha iyi çünkü dilediğince sıralamaya doğrudan yön verebilirsin , öyle birşey yapmazsın ben biliyordum da , bunlar güvenmez sana![]()
İşte buYaz beni
Hayır ben bu konsepte karşıyım.Feyamuz bu yarışmada şampiyon olamazsa kendine 1 zarar verebilir..Feramuz siler süpürür
Playlisti dinlerken zaten çoğu arkadaş yarışmaya ulaşamazHayır ben bu konsepte karşıyım.Feyamuz bu yarışmada şampiyon olamazsa kendine 1 zarar verebilir..
ne? yarismayi duzenleyen ayni zamanda yarismaya mi katiliyor? skandal bu.Sen bütün oylamayı gördüğün için sadece şarkını atsan daha iyi çünkü dilediğince sıralamaya doğrudan yön verebilirsin , öyle birşey yapmazsın ben biliyordum da , bunlar güvenmez sana![]()
Şu mesajı görene kadar güveniyorduk, aklımıza kurt düşürdünSen bütün oylamayı gördüğün için sadece şarkını atsan daha iyi çünkü dilediğince sıralamaya doğrudan yön verebilirsin , öyle birşey yapmazsın ben biliyordum da , bunlar güvenmez sana![]()
65 Üstad, grafiğe yanlış girilmişBenim puan 60,listede 18Üşenmeden saydım. Sandıkları terk etmeyin, yapay zeka yine bir şeyleri karıştırmış. 1 puan her an yer değiştirebilir
2000 dolara bakar herşey dostumŞu mesajı görene kadar güveniyorduk, aklımıza kurt düşürdün![]()
![]()
Adım adım ilerliyorum. 138 bjk 139 FB. Artık 11 yarışma en az 2.yim
2000 mi2000 dolara bakar herşey dostum
Bilemiyorum yani
Yaz beni2 hafta çok uzun nude yarışması yapalım o zaman Ata üstad dönene kadar