Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 14.803
- 15.493
- 2.323
Bitane daha Onur varSavaş'ın nude tarafını tek başına kapatabileceğine dair bir izlenim var forumda ama bilemeyeceğim
Yüce sapık Serhan var askerlerim hepsi

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bitane daha Onur varSavaş'ın nude tarafını tek başına kapatabileceğine dair bir izlenim var forumda ama bilemeyeceğim
Kolay gelsin, öğrencilerinin yüzünü güldürdüğü bir dönem olsunEvet dostlar, herkese iyi akşamlar dilerim. Bir süre buralarda pek aktif olamayacağım![]()
Zihin açıklığı dilerim.Evet dostlar, herkese iyi akşamlar dilerim. Bir süre buralarda pek aktif olamayacağım![]()
Gemini Dummy nin teki yavGemini bende farklı puanladı görsellerden. Kafası çok basmıyor galiba Gemini'ın![]()
Emeğine sağlık dostum seviliyorsunEvet dostlar, herkese iyi akşamlar dilerim. Bir süre buralarda pek aktif olamayacağım![]()
Kafama rakı bardağı koyup ortalıkta bosalmazlar inşallah.Aziz Yıldırım'a 1 oyla seçim kaybeden Vefa Küçük gibi olmuşsun ama tebrikler
2 haftaya Ögrencilere 100leri dağıtta gel ahbertEvet dostlar, herkese iyi akşamlar dilerim. Bir süre buralarda pek aktif olamayacağım![]()
Yapı var yapı! Bir günde oluşmadıki bir günde yıkılsın. Whatsapp grupları, yanlış puan hesaplamaları... Ama büyük geliyoruz, öyle böyle değil çok büyük geliyoruzKafama rakı bardağı koyup ortalıkta bosalmazlar inşallah.
Galatasaray'ın peşindeki Ali Koç gibiyim, 99 alsam 102 alan çıkıyor, Euroyapidaki cam tavanı deldim, ama olmuyor
Reis LOTR müziğini ben attım da senin için ikisini de harmanlarızBen yarismaci olduğum muddetce beni birinci yaptirmayacak bir yapı var.
Bu arada şaka bir yana, @Mert S. Yüksel in attığı LOTR müziğinin 1. olmamasına çok şaşkınım, listede altın gibi parlayan, diğerlerinden ayrılan tek parcaydi
Bu yarışmada aslında checklist herşeyi yaptım,Yapı var yapı! Bir günde oluşmadıki bir günde yıkılsın. Whatsapp grupları, yanlış puan hesaplamaları... Ama büyük geliyoruz, öyle böyle değil çok büyük geliyoruz![]()
Reis LOTR müziğini ben attım da senin için ikisini de harmanlarız
Zincir ustaya kadar dinlememişler yoksa 1. idim
Reis senin şarkı hangisiydi yavKafama rakı bardağı koyup ortalıkta bosalmazlar inşallah.
Galatasaray'ın peşindeki Ali Koç gibiyim, 99 alsam 102 alan çıkıyor, Euroyapidaki cam tavanı deldim, ama olmuyor
Ya rack dayanışması!Bu yarışmada aslında checklist herşeyi yaptım,
1-WhatsApp grubundan rüşvet dağıttım,
2-sarkida mutlaka mini etekli kadın olacak dendi, öyle bı şarkı ekledim,
3-milliyetci oyları almak için Türkçe bir sarki ekledim,
4-ic Anadolu'ya hitap etsin diye kaval var,
5-yuzunu batıya dönmüş kıyı kesim için Eurovision parçası seçtim,
6-uhrevi havasıyla siyasal islamida bağladım...
İlla bahçeli gibi açılım mi yapmam lazım birincilik için?
Naci 1 puan bile vermemissin, iletişimi kesiyorum. O 1 puanla şuan beni tebrik ediyor olabilirdin. Dinle şarkısıyla şebnem ablamiza yamuk yapmissinReis senin şarkı hangisiydi yav