14/15 Sezonu İçin Yabancı Forvet Transferi

Forvet kim olur bilmem ama dünkü mac bir kez daha göstermistir ki, bu takimin ofansif aksiyonlarinin merkezi Sneijder olmalidir. Öncelikle Sneijder'i sol tarafa hapsedip verimliligini düsürmek yerine onu "bosa cikaracak" ofansif bir kurgu planlanip, forvet transferinin de buna uygun yapilmasi gerekir.. Sahsen gönlümden gecen forvet David Villa olurdu.. Bizim ligde leblebi gibi gol atar. Hele bir de yaninda siyahi cüsseli bir pivot forvetle yakarlar ortaligi..

David Villa iyi de 32 yasinda, bence çok yasli.

1-2 sene için iyi bir oyuncu olabilir, ama uzun vadeli transfer olamaz.

Benficadan rodrigo, nurnbergden josip drmic veya portodan jackson martinezi isterim

Herkes salladigina gore bende Benzema veya Higuain i istiyorum.. Bunlar olmazsa Negredo veya Mandzukic..

Benficadan rodrigo, nurnbergden josip drmic veya portodan jackson martinezi isterim

Porto veya Benficadan oyuncu alınmaz. Adamı öyle bir öperler ki fiyat konusunda seneler sonra bile unutmaz hatırlarsın. 15 milyondan aşağı adam satmayan klüpler bunlar. Jackson Martinez için istedikleri rakam 40 milyon. Benfica da Rodrigo için minimum 15 isterler

Porto veya Benficadan oyuncu alınmaz. Adamı öyle bir öperler ki fiyat konusunda seneler sonra bile unutmaz hatırlarsın. 15 milyondan aşağı adam satmayan klüpler bunlar. Jackson Martinez için istedikleri rakam 40 milyon. Benfica da Rodrigo için minimum 15 isterler

30 istiyorlar mis, ne 15 i , 15 bedava :DD

Dzeko diyorum. Sallayacaksanız adam gibi sallayın Suarez deyin. :)

30 istiyorlar mis, ne 15 i , 15 bedava :DD

İstedikleri fiyatla ilgili bir bilgim yoktu bu nedenle minimum 15 dedim zaten. Martinez için portonun 30 milyonu reddettiğini 40 istediğini biliyorum. Klavye arkasından 15 ' e hallolurlarla olmuyor yani işler. Porto ve Benficadan adam alınmaz. Martinez harika bir santrafor ama onu söyliyim

Çin'de Lippi'nin takımında oynayan Elkeson nasıl olurdu acaba ? Hakkında bilgim yok ama bir kaç yerde ''bu adam avrupaya gelse epey iş yapar'' tarzı yorumlar görmüştüm. Belki Japonya'dan Porto'ya gelen Hulk etkisi yapar :) Tabi bu çok iyimser bir düşünce :D

Benim favorim Gomis. Fiyat/performas kıyaslaması çok iyi olabilecek bir transfer.

Tapatalk

3 yil önce acmistim konuyu. 3 sene sonra tekrardan Gomis ile ilgilendigimize dair haberler cikmaya basladi.

Edit: Bu arada anket vardi yanilmiyorsam 10 oyunculuk. Ucmus gitmis gözükmüyor birsey :D

Geri
Üst Alt