14/15 Sezonu İçin Yabancı Forvet Transferi

Valla kim gelirse gelsin Burak ve Umut kadar beceriksiz olmayacağı kesin

Muhtemelen bir çok renkdaş kızacak ama Omar Niasse yi açıkcası isterim savunma arkasın hızlı sarkabilen bir futbolcu yaşı 23-24 atletik bir futbolcu eğer çok üst düzey bir forvet alınmayacaksa Omar Niasse sol kanat Kampl sağ kanat Bruma ortada Sneijder bence çok iş yapar.

huntelaar en mantıklı secenek dıyıp gecıyorum hatta farfan huntelaar pakedi diyorum

Buraya Remy eklenebilirdi.Fransa Milli Takımında Giroud'u geçip 2.forvet olan Premier League gibi ligde 13 gol atmış ayrıca 4-3-3 kanatlarında oynayabilen bir oyuncu ayrıca bu sene büyük ihtimal D.Kupasına damga vuracak olan Vincent Aboubakar müthiş olur.

Muhtemelen bir çok renkdaş kızacak ama Omar Niasse yi açıkcası isterim savunma arkasın hızlı sarkabilen bir futbolcu yaşı 23-24 atletik bir futbolcu eğer çok üst düzey bir forvet alınmayacaksa Omar Niasse sol kanat Kampl sağ kanat Bruma ortada Sneijder bence çok iş yapar.

Asla golcü değil dar alanda sıfır sene başı alır devre arası yollarız

Ben seçeneklerden en mantıklı olarak Dzeko görüyorum fakat Dzeko geliceğini sanmıyorum Gomis ise istediğimiz gibi bir forvet olucağına inanmıyorum ben buraya ek seçenek olarak Monaco'nun aldığı fakat vergi zorunluluğu gelirse satıcağını düşündüğüm olan Lacina Traore denenmeli diyorum şuan Everton'da kiralık Falcao'yu satıcağı kesin Lacina'yı çok yüksek bir bedele aldılar onuda satıcaklarını düşünüyorum hem boyu hem fiziği olarak iyi bir forvet ayrıca sol ayak Burak'la beraber oynadıklarında ters kademelerde etkili olurlar biri sağ ayağı diğeri sol ayağı ile bayağı bir tehlikeli olur.

Buraya Remy eklenebilirdi.Fransa Milli Takımında Giroud'u geçip 2.forvet olan Premier League gibi ligde 13 gol atmış ayrıca 4-3-3 kanatlarında oynayabilen bir oyuncu ayrıca bu sene büyük ihtimal D.Kupasına damga vuracak olan Vincent Aboubakar müthiş olur.

remy bizim takımın forveti olamaz yücel

Italya Serie A takipçiler Gabbiadini hakkinda:

He's a poacher. He has a good shot, he's quick but nothing crazy. I think he is a good finisher, but he still has a lot of work to do. He isn't good enough in the air even though he has decent size (1.86m). Basically like Whill said he is still raw at this point and could use some more seasoning with a team like Sampdoria. He could be a pretty good striker, but he needs to develop more of his overall game. As far as Poachers go I think he will be a good one. The kind of guy that will score from anywhere inside the 18. As far as dribbling goes, that isn't a strong part of his game, don't expect his to dribble past guys.

Yani havada pek iyi olmayan, dribbling ve top hakimiyeti'de üst düzey olmayan, fakat rakibin ceza sahasinda çok iyi bir golcü forvet. Ama henüz büyük takima gitmek çok erken.

Dzeko uyar bize bence. Wolfsburg perfomansını yakalaya bilirse ucurur bizi.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=gOKX7yPo-7M[/media]

istedigim budur

oda dogru

WC'de patlama yapmazsa en fazla 15e hal olur aslinda, hem kontratida bitiyor 1.5 senesi var.

Valla Jackson'a talip fazla bize düşse düşse kardeşi filan varsa o düşer Chelsea Man.U. gibi takımlar peşinde hep çoğu kulüplerde forvet arayışı var yani anlıcağın bizi sadece spekülasyon olarak yazarlar fiyat yükseltmek için.

Geri
Üst Alt