14/15 Sezonu İçin Yabancı Forvet Transferi

Balo dzeko

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

selçuğun önünde oynayan her forvet gol atmamaya mahkumdur.burak gönderilirse yabancı forvet alınsın.yoksa bizim taraftar bunuda asar.oyumu klass-jan 'dan yana kullandım...

Orası oyle ama işte gerçekçi değil.

Bir oyuncu için o kadar bonservis vereceğimizi sanmıyorum :)

Fiyat/performans açısından en mantıklı isim Gomis olur.:)

Önceki sayfalarda belirtmiştim zaten Dzeko ve Doumbia olmazsa en mantıklı tercih gibi ama biraz çekinmiyor değilim Gomis'ten. :)

Benim favorim Gomis. Fiyat/performas kıyaslaması çok iyi olabilecek bir transfer.

Tapatalk

Remy veya Cisse'yi alalım Ben Arfa'yla beraber.

N5

o zaman burak yılmaz kalsın!!

şu istatistiklere bakıp takılmayın hadi takıldınız milleti takmayın peşinize..

iyi oyuncu gol atamıyor diye kötü oyuncu olmaz..

burak yılmaz ise 50 cl golu atsa kötüdür..

yemişim istatistiği..

hee

gorurum sizi 6 cl grup macini 1 golle bitirirse

Dzeko transferi denenecek gibi

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mancini kalırsa dzeko yada gabbiadini. diğer türlü bilmem başkannın torres hayranlığıda var

Eğer gerçekten para harcanacaksa ve dediğimiz gibi ;

Burak , Amrabat , Hajrovic (Yerli statüsüne geçmezse - geçireceği iyi bir DK'nın ardından) , Chedjou , Dany , Eboue gibi oyunculardan iyi bir gelir sağlarsak.

Öncelikle Lukaku'yu tamamen bir aklımızdan çıkaralım. Ancak Chelsea forvet transferi yapacak gibi ; Lukaku'yu belki Şampiyonlar Ligi'nin avantajı ile kiralayabiliriz , tabi gidebilirsek oda şuan biraz sıkıntıya düştü fakat ikinci olarak tamamlayacağımıza inancım tam.

1- Mario Mandzukic --> Çok zor hatta imkansıza yakın bir transfer ancak tüm yollar denenmeli ve sonuna kadar zorlanmalıdır ilk hedef olarak.

2- Christian Benteke --> Yine zor bir transfer ancak Mandzukic kadar zor değil gibi , biraz bonservis ücretine bakıyor. (Tahminen en az 15 Mn € civarında)

3- Wilfried Bony --> Her ne kadar daha sezon başında 14 Mn €'ya transfer edilmiş olsa da yine eğer büyük bütçe kullanılacaksa forvet için alternatiflerden.

4- Seydou Doumbia --> Biraz daha olanaklı bir isim gibi , sezon sonu itibariyle sözleşmesinin son senesine de giriliyor , zorlanabilir.

5- Edin Dzeko --> Yine diğer olabilitesi Mandzukic'e vs.'ye göre daha yüksek bir oyuncu ancak BVB peşinde bonservisi 15 Mn € civarı olur gibi yine.

6- Michy Batshuayi --> Büyük bir potansiyel olduğu hepimizin bilgisi dahilinde zaten alınıp , oynatılmasını çok isterim. (Tahminen 10 Mn € civarı olur en çok)

Vucinic gelirse iş yapabilecek oyuncu ancak tek forvetli sistemde olmaz şeklinde çok beyanat gördüm renktaşlar tarafından çok bilgiye sahip değilim o yüzden Vucinic'i yazmıyorum , diğer isimlerinde tek forvetli sistem yararlı olacak komple forvet tanımlamasında olduklarını düşünmüyorum , hatta Dzeko bile komple bir forvet değil kanat ve arkasında oynayacak ismin ayaklarına göre dalgalanıyor performansı ancak çok kaliteli ve yetenekli bir oyuncu olduğu için yazdım yinede. İmmobile nasıl bir oyuncu hiç bilmiyorum , tek forvet olarak ne yapabilir onuda bilmiyorum. Josip Drmic hakkında da çok bilgim yok ancak tek forvet olarak iyi olduğunu ve bu sezon iyi bir patlama gerçekleştirdiğini biliyorum az çok Bundesliga'ya karşı olan ilgimden dolayı.

Ek olarak maliyet ve performans açısından da düşünürsek Gomis veya Mame Diouf gerçekten katkı sağlarlar , bedelsiz oldukları düşünüldüğünde.

Özellikle Gomis , STSL gibi bir ligi rahatlıkla süpürebilecek bir oyuncu ancak tabi ki Şampiyonlar Ligi performansı da çok çok önemli. Alternatifler arasında tutulması gereken isimlerden Gomis'de , Mame Diouf'da. Balotelli'nin ise imkansız olduğunu düşünüyorum ve beklenti içine girmiyorum şahsen. Ayrıca David Villa zor bir transfer değil fakat performans olarak durumunu tam olarak bilmiyorum , birde acaba tek forvet olarak STSL'de yapabilecek mi o kadar güce sahip mi derseniz ben o kadar güçlü olmadığını düşünüyorum , fizik mücadele isteyen bu ligde bence anca çift forvetli bir sistemde oynayabilir. Torres'e ise hiç gelmiyorum bu ligde o sakatlık sorunları ve Chelsea'ye gidip geçirdiği olumsuz evrimden sonra işi yok zaten.

Ya dün başkan yeni sezonda tasarruf yılımız olacak demiş. Doğru mu?

I am the one who knocks!

Alabileceklerimiz içinde en ucuzu ve bence en iyisi Gomis :)

Geri
Üst Alt