14. ACM, Aziz Yıldırım'ın Yeniden Yargılanmasına Karar Verdi

Böyle ülkenin de, böyle serefsizlerin de, böyle adaletsizliginde icine sokayim.

Yeniden yargılama 3, 4 sene sürer, sonunda deliller yetersiz vs derler aziz beraat eder tabi o zamana kadar eceliyle ölmezse

Bu yeniden yargılama kararı zaten belliydi çıkartacaklardı ama asıl nedeni 17 aralık operasyonudur. O operasyon olmasaydı yeniden yargılama gibi birşey olmayacaktı. Çünkü seçimler öncesi mahmut ayısı ile yapılan görüşmede yeniden yargılama sözü verilmeyecekti. Ama savcılar aynı savcı, polisler aynı polis olunca birilerinin işine gelmedi. Çünkü böyle bir durumda şikeyi kabullenmek demek aynı zamanda rüşveti, sıfırlanamayan milyar avroları kabullenmek demekti. Hırsız çaldım der mi? Doğal olarak inkar edecekti çamura yatacaktı ve netekim öyle de oldu :red: Birbirine rakip iki hırsız da aynı polise aynı savcıya yakalanınca bu sefer ağız birliği ettiler bunlar montaj deyip işin içinden çıktılar yani çözüm ortaklığına gittiler :) Durum bundan ibaret... Ben vicdanen rahatım. Her zaman gördüğüm doğruları konuşmaya dile getirmeye çalıştım. Sempatizanlıkla biat kültürü ile hareket edip gerçekleri inkar etmedim. Bu günah inkar edenlerin şeytanın avukatlığını yapanların boynunadır...

He bu arada kişisel olarak bu habere hiç şaşırmadım. Hatta haber değeri dahi taşımıyor benim için çünkü bir nevi malumun ilanı oldu :)

adam şikeden aklanacak mı yoksa hepsi kumpasmıydı ..nasıl yargı bu anlayamadım.

Yeniden yargilasalar ne olur? Üstüne bu şerefsize nişan taksalar ne olur? Uefa bununla mi ilgilenir. Spor yasasini uygular. Bireysel cezayi bile vermediler. Bu ülkede niye şaşiriyorsunuz. Fenerliler bile biliyor bu şerefsizin ne oldugunu. Benim için hiçbişey degişmez. İstedigi gibi yargilasinlar.

burdaki mahkeme kararı ne uefayı,ne cası,ne fifayı ilgilendirir.casın nezdinde tarihin en büyük şikesi bu.ben buna bakarım.aziz ömür boyu men yiyecek zaten.daha neyini konuşuyosunuz ki...

bu ülkede hukuk dene şey olmadığından şaşılacak bişey yok. gayet beklenen bir durumdu zaten. hoş ben bir Galatasaraylı olarak zaten azizin hapishaneye girmesi taraftarı değilim. başkan olarak kalması emin olun bizim için çok daha faydalı. çünkü şikecileri bundan daha kötü yönetebilecek bir başkan yoktur

Geri
Üst Alt