Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu tam olarak doğru değil sözleşmesi mahalli maçların istediğinde oynar diye maddesi var bunu gsbasket'te anlattım diye linç edilmiştim. Bu rezilliğin müsebbipleri de Can Topsakal-Ömer Yalçınkaya-Müge Erdem-Nevriye Yılmaz-Marina Maljkovic'tir yani suçlu allie değil...Gelecek sezon için Yakın Doğu Üniversitesi ile anlaşan yıldız skorer Allie Quigley, Galatasaray’ın rakibi ile oynayacağı play-off serisinde forma giymeyecek. (via @JWsBasketball)
Bu gerçekten doğru mu...
Yok üstat yanlışın var biz kendi kendimize şike yaptık bu konuda şöyle ki;Her branşta aleyhimize şike yapılıyor aleni.
Belediye takımları
Desteklenen Kayyum Üniversite Takımları
Sponsoru yalaka olan şirket takımları
Ne yaptık ulan biz bu ülke sporu için kupa getirmekten başka. Nedir bu çekememezlik.
Yok üstat yanlışın var biz kendi kendimize şike yaptık bu konuda şöyle ki;
Bu tam olarak doğru değil sözleşmesi mahalli maçların istediğinde oynar diye maddesi var bunu gsbasket'te anlattım diye linç edilmiştim. Bu rezilliğin müsebbipleri de Can Topsakal-Ömer Yalçınkaya-Müge Erdem-Nevriye Yılmaz-Marina Maljkovic'tir yani suçlu allie değil...
Ama şimdi eurocup alındığı için kimse bir şey demez...
ömer yalçınkaya-ekmeksporQuigley isterse 100 atsın tek maçtao zaman haindir. Böyle sözleşme mi imzalanır. İmzalayıp marka değerimizin içine edenler zaten Galatasaray'lı değil.
Can Topsakal-Fenerbahçe
Nevriye-Fenerbahçe
Ömer Yalçınkaya-?
aynen zaten tüm sezon boyunca istediği maçlarda oynadı hiç istanbul dışı deplasmana gitmedi ilk aydan sonraİyi bari Quigley'i play off serisinde en azından bize karşı oynatmamışlar bunu yapabilen onu da bir şekilde yapabilirdi bu şubeyi yönetenlerde uyumaya devam etsinler hatta mümkünse böyle yöneteceklerse şubeyi kapatmakta fayda var
üstat bir de şöyle kupayı getiren kişi quigley oldu rekor kırdı final serisinde arkadaş maç seçti fenerdeyken aralıksız cumhurbaşkanlığı-türkiye kupası-lig normal sezon-playoff-euroleageu oynadı takip edenler bilir...yani son 2 sezonda da adanaya-kayseriyi uçtu arkadaş yani tenezzül etmediği ligimiz ya da anadolu değil bizdik...İyi bari Quigley'i play off serisinde en azından bize karşı oynatmamışlar bunu yapabilen onu da bir şekilde yapabilirdi bu şubeyi yönetenlerde uyumaya devam etsinler hatta mümkünse böyle yöneteceklerse şubeyi kapatmakta fayda var
belli çıkar çevreleri var mesela daha önce detaylı yazmıştım galatasarayda gruplar var;@Uğur Güzel herhangi bir baskan adayi ya da yonetim uyesi bu kisileri kulupten temizleyecegine yonelik aciklama yapti mi peki? Neden bu ve bunlar gibi kisiler Galatasaray'a agac gibi kok salmis?
Hay ağzını öpeyim lafız olarak yani hürmetler...Oyuncu takımı satmış da o problemin ufak kısmı. Geçen sene Anderson, Loyd, Bone, Whalen'e kadar gider hep mi oyuncu suçlu. Son 4-5 senedir sürekli sene içi oyuncu kaybediyoruz. Değişmeyen tek şey şube yöneticisi ile takım menajerleri.