14. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Serkan Şakrak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
14 yarışmanın tamamının listesine bir yerden ulaşmak mümkün mü?

Bazı yarışma başlıklarının ilk sayfasında sadece katılımcılar var, şarkı listesi yok.

Son oyları göremeden çıkmak zorunda kalmıştım, daha yeni girebiliyorum.Üçüncü olmuşum oy veren vermeyen herkese teşekkürler.Son üç yarışmadır dördüncü, ikinci ve üçüncü oluyorum.Belli bir istikrar yakaladık sonunda.

Phil Collins(şampiyon) ve Roxette(dördüncü) diğer 2 aday şarkımdan biriydi, son 3'e kadar düşürmüştüm, çok doğru şarkı seçimleri yapmaya başladım.

Şampiyona tebrikler @Serkan Şakrak

Son oyları göremeden çıkmak zorunda kalmıştım, daha yeni girebiliyorum.Üçüncü olmuşum oy veren vermeyen herkese teşekkürler.Son üç yarışmadır dördüncü, ikinci ve üçüncü oluyorum.Belli bir istikrar yakaladık sonunda.

Phil Collins(şampiyon) ve Roxette(dördüncü) diğer 2 aday şarkımdan biriydi, son 3'e kadar düşürmüştüm, çok doğru şarkı seçimleri yapmaya başladım.

Şampiyona tebrikler @Serkan Şakrak

saol moddash seninle şarkı zevklerimiz uyuyor,ben açıkçası deep purple alır diye düşünüyordum 12 verdim zaten

4 :D senin şarkı sanırsam abi, çok daha iyi parçaları vardı aslında, show must go on ile katılacaktım son anda değiştirdim

Öncelikle 12 Puan veren @Şahin Şarif ' e teşekkürler en baştan bakamadım diğer oy veren arkadaşlarada teşekkürler .

Araştırdım ve buldum az evvel 38. sayfadamı ne senin oylar Serkan dediğin gibi 4 puan vermişsin ,,

ben bir Queen fanı olarak aslında İnnuendo 'yu ve montserrat caballe freddie mercury düetlerinden Barcelona veya How can I go on 'uda düşündüm ama sonra vazgeçtim foruma ağır gelir diye düşündüm biraz daha ticari olduğu için You Don't Fool Me ile katıldım ,,

Ama çok bilinmeyen harika şarkıları mevcut Oueen 'in ,

Metallicadan da Sanitarium , For Whom the bell tolls ve Fade to Black gibi şarkılarıda az bi zaman evvel düşünmüştüm ,

Ama anlıyorumki yukarıda yazdığım şarkılardan biriyle katılsaydım sonunculuğu garantilerdim hatta sıfır puan alma ihtimalim bile mevcut. :DD

saol cnm ama şampiyona puan vermemen beni derinden yaraladı bunu belirtmek isterim

Bu yarışmayı haddinden fazla önemsemeye başladım, durumum pek parlak değil sanırım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt