- 12 Haziran 2011
- 72.201
- 21.801
- 1.033
- Moderatör
Aman ha.. Daha takas yapacağız.Bir yere gitmedi yav, dün bir konuda ekstra alınganlık gösterdim sonra hallettik.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aman ha.. Daha takas yapacağız.Bir yere gitmedi yav, dün bir konuda ekstra alınganlık gösterdim sonra hallettik.
Play off da beraberlik halinde higher seed wins olarak defaultlanmış ancak bugün yaşadığımız melün olay neticesinde başkanımız murad kuru burada ikili averaj seçeneğinin de olduğunu üzülerek öğrenmiştir. Takdir edersiniz ki gsc kamuoyunun da bu konuda bilgisi yoktur yani seçilmiş değil atanmış bir şıktır kendisi. Şampiyon belirleyecek güvenoyuna sahip bir şık asla değildir.Ugurcanın zorla kupaya ortak oldugu hissini sezdim![]()
Misyonerim yetkiniz dahilinde başlığı güncelletebilir miyiz. Adalet mülkün temelidir, adalet sallanırsa mülk yıkılır...Başlığa buraki kim yazdı yaw. Gerçek sampiyon uurcan
Burak burada da oldu bittiye getirmeye çalışıyor gidip hemen yazdırmışMisyonerim yetkiniz dahilinde başlığı güncelletebilir miyiz. Adalet mülkün temelidir, adalet sallanırsa mülk yıkılır...
Bir şampiyona? yakışmayan hareketler olduğunu düşünüyorum. GSC iradesi atı alan Üsküdarı geçti zihniyetine karşı ezilecek kadar hakir değildir defans mekanizmaları mevcuttur.Burak burada da oldu bittiye getirmeye çalışıyor gidip hemen yazdırmış![]()