#14 Izet Hajrović

Törenin akıllısı

Vodafone 975N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hajrovic gündemimize girdiğinde izlediğim youtube videolarından etkilendim. Şimdi demeyin hemen youtube'dan adam beğenilir mi, Sabri'ninkini yapsak dünya yıldızı olur diye. Ama ne bileyim, iyi çıkacak gibi hissettim. Eli ayağı düzgün, yüzü açık, futbolcu tipi de var, yetenekli de, daha ne olsun :D

Herkes pasaporttan dolayı yönetime sallasa da, ben böyle düşünmüyorum. Eğer Hajrovic'in yerli statüsünde oynayacağı %100 olsaydı kulübü en az 4-5'ten satmaya çalışırdı. Hajro gibi bir futbolcuyu Eskişehir, Kayseri gibi kulüplerden almaya çalıştığımızı düşünsenize, en az 8 milyon euro isterlerdi. Eğer yeni sezona yerli statüsünde başlarsa takıma çok faydalı olur.

Konuşmak için çok çok erken ama, dün topu ayağına aldığında bir şeyler olduğunu görebiliyorsunuz. Bence de olacak gibi görünüyor.

Defans arkasına 3 kez zıpkın gibi fırladı.Birinde topu aldı,ikisinde eboue onu göremedi.

Ters kanada attığı pas da güzeldi,6 bursalı apıştı kaldı.

Ayağı çok düzgün.

Bu çocuk okur.Gerçekten okur.

Top ile arasi cok iyi ve hep ileriyi dsunuyor. Iyi yatirim bence

Malkiye DNA testi yapmışlar yerli sayılması için hajro'ya yapıldı mı acaba

Yerli olursa açık ara en iyi Türk olur takımda

Yine de sıkışık deplasman maçlarında görmek lazım.

Güzel paslar atıyor oyun zekası iyi

eğer tutarsa ki tutmaması için hiçbir neden yok çok skorer bi kanat olma potansiyeline sahip biri gibi golü düşünen biri dün heyecanlı omasa girdikten sonra ilk topla buluşmasında golü atıyordu.

Hajrovic gelişime ihtiyacı olan bir futbolcu, tıpkı Bruma gibi. Ama şu anda mental ve fizik olarak Bruma'ya göre daha hazır. Takımı tek başına level atlatacak bir adam değil, iyi bir takımın iyi parçası olur. Kumaşı kaliteli, bu çok belli. Hızı fena değil, tekniği gayet iyi, oyun görüşünü de beğendim. OYuna girer girmez doğru zamanda doğru yerde Drogba'nın pasında araya kaçması bile bunu açıkça gösteriyor.

Yerli statüsünde oynarsa 11'in değişmezi olur.

2 sene İspanya'ya kiralayalım. Ondan sonra alıp oynatalım. :ka21:

Chelsea maçına 11'de başlar.

Su macta ne yaptıgına dair bi video falan varmı acaba macı izleyemedim , 6 gollu bir maca 3 dk 30 saniyelik video hazırlamıslar içinde hayroviç yok :D yayıncı kuruluşa selamlar

Futbolu biliyor en azından. Bizde ne kadar etkili olur zamana bakmak lazım.

Şutları sert de değil ki kendisi de şaşırıyor topa beklentisinden kötü vurduğunda... Bence ileride bunları da aşacak, topa bu kadar çok vuran adam bu kadar kötü vurmaz.

Sneijder'de geldiğinde kötü ve etkisiz vuruyodu şimdi durduramıyoruz adamı galiba zeminle alakalı alışınca bombalamaya başlar.

Arkadaşlar Hajroviç sağ kanat mı yoksa sol kanat oyuncusu mu ?

Geri
Üst Alt