#14 Izet Hajrović

Epasaport_turkey.jpg

Yerli olsaydi keske...​

Yerli statüsünde olmasa bile kadroda oyunu genişletebilecek tek kanat oyuncusu. O yüzden takımın 6. Veya 7. Yabancısı olarak sık sık şans bulmalı.

Bana göre en büyük eksiği oyunda devamlılık. Bunu geliştirirmezse defansta problem yaşar. Enerjisini dengeli harcamali çünkü dinamiklikten ziyade aklıyla oynayan orta tempolu bir oyuncu.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6+2 olsa her maç kadroda bulundurulmalı.Umarım gelecek sezon en azından 6+2'ye bir dönüş olur.O bile avantaj olacak bizim için.

temposunu arttırırsa fizik olarakta geliştirirse çok yararlı olacak bize.

yeni cevad prekazi'miz hayırlı olsun beyler :asd:

Stili güzel

Takımada uyum sağlamış

Formayı zorlar

Çoğu maçta da oynar

Verimi çok hoş. Yani 3 top geldiyse 3 verimli sonuç alıyor takım. Bu özelliğini çok seviyorum, basit oynuyor bu da güzel bir yanı. Zamanla daha çok sorumluluk alırsa fark yaratabiliceğini düşünüyorum. Umarım iyi bir ivme yakalar.

Stılını david silvaya benzettim çok sakin oynuyor gereksiz çalıma girmiyor takımın ihtiyaç duyduğu bir kanat oyuncusu her maç kadroda bir şekilde yer açılması lazım

Şimdi abarttığımı düşünenler olacak, ama bence Sneijder'den sonra en zeki ve modern futbolu bilen oyuncumuz Hajrovic. Yaşına göre çok olgun ve klas. Boş hareket yaptığını görmedim.

Temposunu arttırmalı

Demek ki bu adam sırf Türk yapalıbilirliği olduğu için alınmamış.

Geri
Üst Alt