#14 Izet Hajrović

Mesut Özil'e cok benzetiyorum tarzını. Mesut'u da oyun icinde cok görmezsiniz ama top ayağına geldiğinde farkını belli eder ve her golün içinde bir şekilde vardır

Valla renktas yetenek baska bisey ya ayrica keitanin skora katkisi yok demekte cok garip :)

Keita'yı bende severdim ama skora katkı yapan golü koklayan kanat oyuncu bir takım için çok önemli. Gol opsiyonu sadece forvetlere yüklendiği zaman sıkıntı çekiyor takım. Kewell her sezon 10'a yakın gol atardı. Benim bahsettiğimde bu.

Bizim Burak, Drogba dışında gol opsiyonumuz yoktu. Sneijder katıldı. İzet de eğer oynarsa gol sayısını arttıracak bir adam. Çünkü bir bakıyorsun adam en doğru yerde bitiveriyor. Bir anda araya bıraktı topu (kabul edelim ki o pası kimse beklemiyordu) erken golü bulduk. Sonrasında maçı kopardık.

Süper lig gibi bir yerde bu tarz oyuncular kilit açar. Beni en çok sevindiren aldığımız yabancıların hepsi topu bilen, yüksek teknik kapasiteye sahip zeki oyuncular. Elimizde Drogba, Sneijder, Melo gibi isimler olduğu sürece bu yeni çocuklar çok işler yapacak bizde.

Yasina gore gayet olgun ve akilli oynuyor. Cok umutluyum Hajrovic'den.

Tapa

Macta zorlama bir asist yap sonra ortadan kaybol hic oynama skorer kanat oyuncusu ol.Yok ya keitayi gordu bu taraftar kewell neymis yaninda.Ayrica kewella alakasi yok bu adamin amrabat bile olamaz bu

2008 üyesinin sadece 900 mesajı olması çok manidar. Üstelik iyi oynayan birine sallması dahada manidar.

Hajrovic iyi oynadi.

Bizim için ilk 11e girecek kadar iyi olacagini sanmiyorum, ama faydali olabilir ve dün onu gösterdi.

2008 üyesinin sadece 900 mesajı olması çok manidar. Üstelik iyi oynayan birine sallması dahada manidar.

Ne desem bilemedim kus demeye calisiosun kardesimde bosuna ugrasma ben oyle herseye biseyler yazan adam degilim bunu bil yeter iyi oynamak benim icin farkli bisey senin ile ayni dusuncede olmak zorunda degilim kusurada bakma.

Keita'yı bende severdim ama skora katkı yapan golü koklayan kanat oyuncu bir takım için çok önemli. Gol opsiyonu sadece forvetlere yüklendiği zaman sıkıntı çekiyor takım. Kewell her sezon 10'a yakın gol atardı. Benim bahsettiğimde bu.

Bizim Burak, Drogba dışında gol opsiyonumuz yoktu. Sneijder katıldı. İzet de eğer oynarsa gol sayısını arttıracak bir adam. Çünkü bir bakıyorsun adam en doğru yerde bitiveriyor. Bir anda araya bıraktı topu (kabul edelim ki o pası kimse beklemiyordu) erken golü bulduk. Sonrasında maçı kopardık.

Süper lig gibi bir yerde bu tarz oyuncular kilit açar. Beni en çok sevindiren aldığımız yabancıların hepsi topu bilen, yüksek teknik kapasiteye sahip zeki oyuncular. Elimizde Drogba, Sneijder, Melo gibi isimler olduğu sürece bu yeni çocuklar çok işler yapacak bizde.

Oncelikle her yoruma saygiyla cevap verdigin icin tesekkur ederim renktas bende katiliyorum hayro zeki bi oyuncu ama sanki biraz daha kanat oyuncusundaki pirpirlik yok

Ne desem bilemedim kus demeye calisiosun kardesimde bosuna ugrasma ben oyle herseye biseyler yazan adam degilim bunu bil yeter iyi oynamak benim icin farkli bisey senin ile ayni dusuncede olmak zorunda degilim kusurada bakma.

Etkili bir oyun oynayan birine böyle sallaman pek mantık gelmiyor.

Oncelikle her yoruma saygiyla cevap verdigin icin tesekkur ederim renktas bende katiliyorum hayro zeki bi oyuncu ama sanki biraz daha kanat oyuncusundaki pirpirlik yok

Yok tabikide. Ama mancini'de ondan bunu yapmasını beklemiyor. Bahsettiğin tipte kanat oyuncusu Bruma'ydı. Ama oda skora bir türlü katkı veremedi. Müthiş başladı sonra oynayamadı düşüşe geçti. Kapalı takımlarla oynadığımız maçlarda sönük kaldı. Çeşitlilik var şu an. Her tipte oyuncu olması şansımız.

Yarın İzet oynamaz Lucas oynar.

Ya etkili falan oynamadi olmucak arapasi gecti gol oldu iki pozisyondada goli yedi mac bitti etkili oynamaktan kastin nedir ?

2 pozisyondan kastın nedir? Sağ kanattan gelip Burak'a atmak istediği pozisyonu diyorsan eğer orada kaleyi düşünse daha iyi olacaktı ama açısı zaten dardı. Yanlış yapmış olabilir ama bencillik yapmadı. 2. pozisyonda ise kendi yeteneği ile 2 kişiyi aynı anda geçip kaleyi denedi bu sefer ve doğru bir vuruş yaptı. Gol olmadı.

hele şükür aklıyla oynayan kanat oyuncumuz var en azından güreşmiyor

Hajroviç kesinlikle iyi bir oyuncu fakat kanat oyuncusu değil.

Bunu gösterdi.

Attığı pas Avrupa düzeyindeydi başarılı bir oyun sergiledi.

Ama maçın içinde çok kayboluyor gibi geldi bana.

En basta fiziki olarak yetersiz. Bir oyuncu dinamizmligi calisamaz, ya dinamik oyuncudur ya degildir. Bu arkadasimiz hantal. Ikincisi pas oyununda kusursuz degil, adrese teslim olmayan pas sayisi cok. Kanat oyuncusu icin ayrica calim ozelligi yok denilecek kadar az. Vurus fake yapmaktan baska calim bilgisi yok, kesinlikle kanat oyuncusu icin yetersiz. Sol degil de sag ayakli olsaydi cogunuzun gozune bu eksikler batardi ama bir kac mac sonra zaten anlayacaksiniz. Yerli statuyu kazanirsa en fazla rotasyon oyuncusu olur, CL oynayan Galatasaray icin Hajrovic normalde dusunulmemesi gereken bir transferdir.

En basta fiziki olarak yetersiz. Bir oyuncu dinamizmligi calisamaz, ya dinamik oyuncudur ya degildir. Bu arkadasimiz hantal. Ikincisi pas oyununda kusursuz degil, adrese teslim olmayan pas sayisi cok. Kanat oyuncusu icin ayrica calim ozelligi yok denilecek kadar az. Vurus fake yapmaktan baska calim bilgisi yok, kesinlikle kanat oyuncusu icin yetersiz. Sol degil de sag ayakli olsaydi cogunuzun gozune bu eksikler batardi ama bir kac mac sonra zaten anlayacaksiniz. Yerli statuyu kazanirsa en fazla rotasyon oyuncusu olur, CL oynayan Galatasaray icin Hajrovic normalde dusunulmemesi gereken bir transferdir.

Bir futbolcuyu bu kadar detaylı yorumlamak için stadda izlemek gerekir. Stada gidin imkanınız varsa.

Ben daha dar alanda doğru düzgün topu ezdiğini görmedim.

Geri
Üst Alt