#14 Izet Hajrović

[media]https://www.youtube.com/watch?v=O65hE3vOBxY[/media]

Şu videoya bizde izledikten sonra bir daha baktımda daha %40 ile falan oynuyor sanırım. Çok gol atar bu.

Hala ülkeyi ve ortamı yadırgıyor bence daha tam ısınamadı ortama önümüzdeki 1-2 aya çok iyi bir hajrovic izleyebiliriz özellikle arenadaki maçlarda baya etkili olabileceğini düşünüyorum.

Hajro banko oynar bu takımda kondisyon sorunu düzelince kimsede kesemez zaten. Hatta türk olursa Bruma da oynar o zaman Buraktan kurtarır bizi.

Hajro banko oynar bu takımda kondisyon sorunu düzelince kimsede kesemez zaten. Hatta türk olursa Bruma da oynar o zaman Buraktan kurtarır bizi.

Keşke türk olaydı be valla tadından yenmezdi.Birde burakı bu takımda kimse kesemez zaten kesmemelide o olmayınca pozisyon bulmakta bile zorlanıyoruz geçmiş maçlarda örnekleride var hajro ne kadar

iyi oynarsa oynasın bu takımın buraka mutlaka ihtiyacı var.

Hajrovic in yapisi bu zaten. Diger kanatlara göre daha agir ve yavas bir oyuncu, veya temposuz. Ama klas. Kondisyon eksikligi sizin icin ne demek bilmiyorum ama bazilari bu sorun cözülürse kanatlardan

akip gidecegini saniyor.

Hajrovic in yapisi bu zaten. Diger kanatlara göre daha agir ve yavas bir oyuncu, veya temposuz. Ama klas. Kondisyon eksikligi sizin icin ne demek bilmiyorum ama bazilari bu sorun cözülürse kanatlardan

akip gidecegini saniyor.

Bence kondisyon sorunu yok sadece ortamı yadırgıyor takımla tam uyum sağlayamadı ama günden güne daha iyi olacaktır.

Keşke türk olaydı be valla tadından yenmezdi.Birde burakı bu takımda kimse kesemez zaten kesmemelide o olmayınca pozisyon bulmakta bile zorlanıyoruz geçmiş maçlarda örnekleride var hajro ne kadar

iyi oynarsa oynasın bu takımın buraka mutlaka ihtiyacı var.

Ilk sene sampiyon oldugumuzda ozellikleri Burak'la alakasi olmayan Necati ve Elmander'le her mac minimum 7-8 gol pozisyonuna giriyorduk. Burakla alakasi yok olayin.

Ilk sene sampiyon oldugumuzda ozellikleri Burak'la alakasi olmayan Necati ve Elmander'le her mac minimum 7-8 gol pozisyonuna giriyorduk. Burakla alakasi yok olayin.

Yahu getir yine bir necati,elmander oynamasın o zaman burak şuanki takımımızdan bahsediyorum ben malesef burak olmayınca gol yollarında çok sıkıntı çekiyoruz drogba falanda kar etmiyor artık

Tempolu bir oyuncu değil ama maç eksiği var sanırım biraz güçsüz göründü gözüme fiziki olarak.

kesinlikle kanat oyuncusu değil sneijder'in yedeği.hoş kanatta oynayacak kadar hızlı olsa salah yerine kendisi giderdi chelsea'ye

Bahsedilen muthis sol ayagi haric adamin diger ozelliklerini gorduk

akip gidecegini saniyor.

Kondisyon eksiği benim için daha fazla oyuna katılması, tempoya alışması demek.

Yoksa, hızlanacak değil ya bir anda. :D Herkesin bir kapasitesi var.

Bakanlar Kurulu Kararı ile Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığına geçen yabancı uyruklu

futbolcuların, vatandaşlığa kabul için yapmış oldukları ilk müracaat tarihinden itibaren, ancak

beş yıl sonra Türk statüsünde oynayabilmelerine, sezonun bir yarısının içerisinde beş yıllık

süresi dolanların, o yarının başındaki transfer ve tescil döneminin başından itibaren Türk

statüsünde sayılmasına,

bu kural Hajroviç'i bağlıyor sanırım

Geri
Üst Alt