#14 Izet Hajrović

Sosyal medyada ve bir çok forumda adamı gömenler gördüm,ayıptır yahu.

amrabatın ilk maçındaki yorumlara çok benziyor yorumlar iyi çıkar kötü olur ayrı konu ama şu yabancı sınırında alınacak adam değildi eger türk olmazsa

Güzel şut atti sonunda, gol olsaydi ne güzel olurdu.

Bu arada Messi'ye çok benziyor mübarek.

Daha ilk maçta 45' dakikalık oyunda bizim üstün futbol dahisi yorumcular adamı öldürmüşler.

Hajrovic topu çok iyi saklıyor. Pasları da iyi. Şutlarını zaten biliyoruz. Adam geleli 3 gün oldu. Takımı tanımıyor. Ayrıca oynadığı futbolcular Melo, Eboue dışında hiçbiri esas oyuncular değildi. Daha durun. Sneijder, Drogba, Selçuk falan olunca farklı Hajrovic izleyeceğiz.

Ben beğendim. Hızı, pasları falan iyi biraz fazla ön plana çıkmak istediği için yer yer saçmaladı ama olur öyle.

Lakin yabancı ise hiç kimseyi kesmem onun için. Yerli olsa en iyi yerlimiz bile diyebilirdim.

Daha ilk macinda bu adami begenmeyenler varsa kotu oynadi falan diyenler varsa bir daha mac felan izlemesin en iyisi :)

hele durun bismillah biraz zaman lazım hemen asıp kesmeyelim adamı

bu çocukta ışık var kendini kanıtlamaya çok hevesli hemen birşeyler yapayım istiyor biraz ondan sıkıntıya girdi bence .uzun yıllardır bizde top koşturan çoğu sözde futbolcudan çok daha iyi hayırlı olsun.

Olay basit

Bruma----Sneijder-----İzet(yerli)

yalnız yabancı olarak kalacaksa ona yakın, belki biraz daha fazla bonservisle PSG'den Jeremy Menez'i alabilirdik diye düşünmeden edemiyorum

Şu maçta oynadığı futbolu beğenmeyen gerçekten futboldan anlamıyordur. Belki 1-2 hareketi eleştirilebilir, vuruşları eleştirilebilir ama kötü oynadı denemez bence. Ayrıca attığı pasların tamamı zeka kokuyor. Amrabat-Çolak falan ömür billah atamaz onları.

İyi oyuncu genç oyuncu tamam da yabancı sınırlamasının olduğu bir ligde daha iyileri alınabilirdi.

sakatmış bi de,antrenmansız ...pasları,çektiği bi şut kalitesini gösterdi.

Geri
Üst Alt