#14 Izet Hajrović

türk olmazsa bos transfer dedik dinletemedik..

Biri "Hajrovic Salah'' tan kat kat iyi oyucu" diyordu, kimdi o :)

Bugün sahada yoktu,ama 3-4 maçta bir oynayıp verim beklemek ne kadar doğru bilemem.

basit bir ergen bile futbolu yöneten PROFESYONELLERDEN daha bilgilisye biz ÖLMÜSÜZ!!!

Dinletemedik derken ney anlattın nasıl analizler yaptın da seni dinlemedi millet. Şu takımda etkili olamayan yeni oyunculara laf edemeyiz. Ciddi anlamda bozuk bir takım yapısı var. Sahada kimse galibiyet derdinde değil. Öyle topun akışına göre giden uyuz bir oyun var. Hajrovic veya ontivero bu maçlarda ön plana çıkamadı diye bu herifleri silip atamazsın.

Bu adama karşı beklentinin bu kadar büyümesinin sebebi Mancini. Takım o kadar kötü ki her hafta alternatifini 11'de görmek istedi bu gözler. Ama ısrarla oynatmadı adamı. Bu da her hafta taraftarın gmözünde beklentiyi yükseltti. Bu çocuk bu takımda seneyede oynarsa takımın yıldızı olmayacak ama işleyen bir çark olacaktır buna eminim. Ama buna da karar vereceğimiz zaman rayına oturmuş bir takımın oturduğu zaman olacak.

ne yapsin ilk defa ilk 11 de basliyor ordada sol tarafa hapsediliyor.

adam sag kanat. sen riberiyi sag aciga al ayni verimi alamasin.

Takımın yapısı bozuk tam anlayamadım nasıl biri olduğunu.Öyle 1 maç oynatıp 2 maç oynatmamakla belli olmaz bence.Dünya Kupası'na gidip kendini gösterse bari.

mancini denen herif hajrovici yedi. bunu öncesinden söylemiştim bugün gerçekleşti. adamı bir oynat bir yedek bir kadro dışı at olacağı buydu

taraftarın önüne kurbanlık gibi atacak dedim işte o gün bugün

aynen bruma ve aydinda kurbanlik oldu, onun sayesinde adamlar sakatlandi demeyim.

ama payi var. ayni muamelyi bruma gördü.

Eeee Hadi bakalımm Geldigi gün laf ettigimde,Amrabattan iyi olmayacak dedigimde,adamın adını duymadıgım oyuncu dedigimde bana laflar sallayan,mesaj raporlayan,ceza yememi saglayan futbol bilgesi arkadaşlar,NABER ?.Hayatımda bu kadar agır bir kanat oyuncusu görmedim.

Geri
Üst Alt