#14 Izet Hajrović

kötü adam değil fakat bizde oynayacak kapasiteside yok bence. emin olun amrabat olasaydı daha çok işe yarardı bundan. o yüzden bundan sonrası için tek avuntum aldığımız paraya satabilmek olur

Bu da Amrabat gibi açık alan arayan bir oyuncu. Karşımızdaki rakipler 80 dakika kapandığından, üzerimize geldiklerinde de biz karşı sahaya yaklaşık 5 dakikada falan geçtiğimizden böyle adamlar bizde iş yapamaz. Oyun anlayışımızı komple değiştirmemiz gerekiyor.

Bu arada devre arası 9 transfer yaptık ama halen şöyle yedekleriyle, yerli yabancı kontenjanlarıyla birlikte planlanmış dengeli bir kadromuz yok. Bizde başarı geldikçe akıl tutulması da artıyor nedense.

Mancini harcamismis

Ahahahahahahahhahaa

Harcanacak nesi varsa artık..

Bu da Amrabat gibi açık alan arayan bir oyuncu. Karşımızdaki rakipler 80 dakika kapandığından, üzerimize geldiklerinde de biz karşı sahaya yaklaşık 5 dakikada falan geçtiğimizden böyle adamlar bizde iş yapamaz. Oyun anlayışımızı komple değiştirmemiz gerekiyor.

Bu arada devre arası 9 transfer yaptık ama halen şöyle yedekleriyle, yerli yabancı kontenjanlarıyla birlikte planlanmış dengeli bir kadromuz yok. Bizde başarı geldikçe akıl tutulması da artıyor nedense.

Bence tam tersi Hajrovic açık alanda da oynayamaz..Adamda bir kere hız yok ama tekniği iyi..Kapalı savunmaya da iş yapar ama Gs seviyesi Hajrovic için fazla gelir.. Anadolu takımlarında Erman Kılıç etkisi yaratabilir..

Türk olmayacaksa yeri yok burda. Yabanci sinirlamasi ile bunu tutmak fazla lüks olur.

Harcanacak nesi varsa artık..

Bence tam tersi Hajrovic açık alanda da oynayamaz..Adamda bir kere hız yok ama tekniği iyi..Kapalı savunmaya da iş yapar ama Gs seviyesi Hajrovic için fazla gelir.. Anadolu takımlarında Erman Kılıç etkisi yaratabilir..

Galatasaray seviyesi ?

5 hafta oynamiyor 1 hafta oynuyor ben fazla birsey beklemiyoum

Yani illa diyorsun ki isimsiz bir oyuncu alacaksak illa bunu avrupa kulüpleri parlatsıb. Biz oradan alalım. Ancak o zaman bir beklenti içinde olabilirim.

Herkesin oyuncu değerlendirme kriteri farklıdır.. Bazı oyuncu fazla oynmaz ama birkaç hareketine bakarım notumu veririm..Ha yanlış da çıkabilir ama bu benim kıstasımdır..Bence Hajrovic yabancı kontenjanımızı harcamaya değecek bir isim değil.. Sana göre farklı dır ama benim fikrim bu oynadığı 1 maçta bile ben bu etkiyi göremedim..

Mesela Bruma da çok az oynadı ama bruma Hajrovicten 2-3 yaş küçük ve eski takımında da doğru dürüst oynayamamış.. Yeni yeni kendini göstermeye çalışıyor...Rize maçı ve Kopenhag maçlarında muazzam oynamıştı.. Sadece dribblingleri bile bizim takım için aranan isim olduğunu gösteriyor..Tplu oyunu bildiğini sırf dribblingten ibaret olmadığını Kopenhag maçında verdiği klas paslarla gösterdi.. Bitiriciliği ve kondisyon eksiği dışında kimsenin Brumaya laf edeceğini sanmıyorum..

Yani benim için Hajrovic oradan gelmiş buradan gelmiş önemli değil kesinlikle kötü bir futbolcu olduğunu düşünmüyırum ama yabancı kontenjanımıza değecek kadar kaliteli olduğunu da düşünmüyorum..Mesela Ontivero 'nun adı sanı duyulmamıştı ama ben Ontiveronun bir şekilde takımda kalmasını isterim..Kiralansın ama bonservisi bizde olsun..

transfer edeni tebrik etmek lazim... yine elimizde patladi. bu kulübün paralarini resmen sokaga atiyoruz

Bugün oynamayacaktı da ne zaman oynayacaktı? 18'e bile alınmamış!

iPhone 5S'ten Tapatalk aracılığı ile gönderildi

249-artwork-focus.jpg

Yazik ediliyor bu cocuga. Yildiz adayi degil belki, ama takimda Sneijder den sonra en kaliteli ayak. Yazik.

Ama gelmeden önce demistin, inanmamistiniz. Yerli sayilmazsa forma göremez, sonra kendisine ve bize yazik olur diye. Adam 2014'e gidecek sonucta.

Mancini bitirdi bu cocugu,Allah'tan Bruma sakatlandı,onu da bitiriyordu az kalsın...

Brumayı da hiç oynatmıyordu. Mancini'nin doğru düzgün yaptığı tek bir şey bile yok ki zaten.

Geri
Üst Alt