#14 Izet Hajrović

Hajrovic'in potansiyeli çok yüksek. Bu adamı birde Sneijder, Selçuk, Drogba ile aynı anda görmek lazım. Öbür türlü yorum yapmak çok mantıksız. Yiğit, Amrabat, Aydın gibi futbolda beyniyle düşünmeyen adamlarla ne kadar etkili olabilir ki?

aslında eleştirmeye hakkımız yok.sakattı ve 1 aydır top oynamıyodu..öyle geldi.ne diycen bu adama şimdi?

şutları mı sorun ?

peki ajax maçında dönen topa mermi gibi vuran ben miydim ?

ya da celtic maçında nefis bi frikik kullanan hayri cund muydu?

şutları iyi işte.sadece yeni geldi ve heycanı var.

Aziz tivitır da takipçi kiraladığı gibi burada da küçük gürcan'lar kiralamış.

abi sende çok iyi kumaş varmış öyle diyolar.

3 metre kumaş ne kadar

Adamı 2 maçtır orta sahada oynatıyor Mancini. Kanatta gördükten sonra yorum yapsak daha sağlık olur sanki

İlk 20 dakika iyi oynadı sonra 35'e kadar pek ortada yoktu son 10 dakikada vasat altıydı.

Amrabat'ın şutu gol olsa çok iyi bir gol olurdu Hajrovic ile anlaşıyorlar saha içinde. :) (Şimdi düşündüm de bu iyi mi kötü mü?)

Neden yıldız transferiymiş gibi herkes adamın üstüne üşüşüyor anlamadım. Faydalanacağız kendisinden bu kesin.

kornerleri iyi kullanıyor. yıllar sonra ön direği geçen korner gördük.

Zamana ihtiyaci var . Inshallah yerli olur. 2-3 Milyon Euro daha üstüne paraya cok daha iyi ve hazir isimler alabilirdik. (Her sey icin erken) Ama yinede Hajrovic cok iyi kumasa sahip degil gibi.

Bakalim zaman ne gösterecek

Gönlünüzü ferah tutun Hajrovic çok faydalı olacak şuan henüz hazır değil hepsi bu..

Cok klas topcu 45 dakikada belli etti kendini,gelmeden önce uzun süre oynamamış adam,ileride çok şey katacak takıma sabırlı olun.

Geri
Üst Alt