#14 Izet Hajrović

Şu iki 45 dk kıstas değil.Bi 7-8 maç izlememiz lazım.Ama ben umutluyum zeki topcu heyecan var biraz

Çöp.. Kimse kusura bakmasın.. Kondisyon sorunu varsa bilemem ama yoksa tam facia..

BcZLbx1IMAAU2OJ.jpg

İyi futbolcu olduğunu belli ediyor

Gayet iyi bir oyuncu. Yanlis anlasilmasin o 11´deki capsizlara ragmen gayet iyi oynadi.

Pas atiyor, sut atiyor, ver kac yapiyor, ortalari sutlari iyi ve zeki.

As takimda oynadiginda, Sneijder, Drogba. Selcuk gibi futbolcularla baya iyi anlasacaktir. Hic süphem yok.

Iki hazirlik maç oynadi diye millet yine olayi abartiyor.

Biraz süre verin, o Amrabatdan daha iyi oyuncu oldugunu gösterir

bilmemki amrabattan pek fazlası yok gibi yani eğer bu adamı alıp amrabatı gönderiyorsak ve bize maliyeti 4m eu ise bilemiyorum

klas yetenekli ancak seviyesi belli gibi bizim sınıfımızda değil bana göre.

Hajrovic akilli bi Oyuncu. Futbol zekasi iyi oldugu belli. Sadece bi sut'da gösterebildiysede en iyi yetenegi Sol ayaklari ile cok sert gol vuruslari. Bunu ilerki zamanlarda daha sIk görecpez.

Hajrovic yasadigi sakatlikdan dolayi biraz mac kondisyonu ve genel kondisyonu problemleri yasiyor.

Hajro hakkinda bi fikire sahip olmak icin en az 2-3 Ligi maci beklemkde fayda var.

Hem takima alismis olacak, Kondisyon almis olacak hemde, AS oyuncular ile beraber oynicak.

Cogu kisi yetindi "kontenjan" olayinda ise katiliyorum. Türk olarak "tadindan yenmez" ama yabanci sayilir ise, hem bize, hem ona yazik olur (olabilir).

Gayet iyi bir oyuncu. Yanlis anlasilmasin o 11´deki capsizlara ragmen gayet iyi oynadi.

Pas atiyor, sut atiyor, ver kac yapiyor, ortalari sutlari iyi ve zeki.

As takimda oynadiginda, Sneijder, Drogba. Selcuk gibi futbolcularla baya iyi anlasacaktir. Hic süphem yok.

Aynen katiliyorum.

Ayrica bana positif geldi hajronun oyunu. Bazi kisilerdeki mantaliteyle bi sey olunmaz(forumdekilerden) Daha genc oyuncu potansiyeli yuksekmis gibi gozukuyor. Adam daha kendini gelistirecek ve ondan sonra onemli futbolcu olabilir!

Bizim kafasizlara bakinca, daha yeni geldigi takimda 2 hazirlik macindan sonra hemen adami napiyorlar

Olumsuz yargı ile yaklaşan arkadaşlar bence biraz zaman tanısınlar çünkü; olumlu şeyler söylemek içinde erken aslında.

Önce takım arkadaşlarına, sisteme alışması gerek, fiziki açıdan eksikleri var belli, giderilir. 1 aydır maç yapmıyor. Moda deyiş ile 'fit' bir hale geldiği zaman ve takıma alıştığı zaman daha güzel beceriler sergileyeceğini öngörebiliriz.

Ayrıca beraber oynadığı oyuncularda çok mühim;

Aydın - Yiğit - Amrabat ile oynamak başka,

Selçuk - Drogba - Sneijder ile oynamak başka.

Oyunu doğaçlama değil, bilerek oynuyor, pas tekniği iyi.

Ben genel olarak beğendim ve umutluyum, Türk statüsünde oynayabilirse çok daha iyi olur, yabancı oyuncu olarak takımda kalmaya devam ederse hem biz takım olarak yeteri kadar faydalanamayabiliriz, hem de bu durum Hajrovic için iyi olmaz...

Hajroviç ilk 25 dk gayet iyiydi sonrasında düşüş yaşadı güçlü değil kondisyon problemini Mancini çözer çok da güzel oynar şüpheniz olmasın.

Cok klas topcu 45 dakikada belli etti kendini,gelmeden önce uzun süre oynamamış adam,ileride çok şey katacak takıma sabırlı olun.

100 kere de yazsan okumazlar,okusalar da anlamazlar abi.adam hem sakatmış,hem de 1 aydır maç yapmamış,daha yeni gelmiş ama tabi toplamda bir 90 dakika oynadı ya çöp,yetersiz denilebilir.

Adama üvey evlat muamelesi yapılıyor

Vodafone 975N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Garamanın goyunu sonra çıkar oyunu.

Acele etmeyin 1 aya belli olur

Envoyé de mon GT-N7100 en utilisant Tapatalk

Geri
Üst Alt