#14 Izet Hajrović

Arkadaşlar birbirimize gerek yok bu benim görüşüm..

Ben çöp olduğunu düşünüyorum..

Yazın göndermek için çırpınırız..

Sürekli kaleye vurmaması lazım. Yetenekleri var belli ki ama kendi de çok aceleci davranıyor.

Vursun ya kaleye ne olacak. Hazirlik maci sonuçta ve yeni transfer olarak kendini kabul ettirmek istiyor. Doğal bu.

Bence kumasi baya iyi. Yerli statüsünde olursa banko oynar, kontenjandan yerse yine sans bulur.

Bruma'dan daha verimli olabilir hatta. Bruma hizli, çevik falan ama aklini kullanmiyor. Hajro aklini daha iyi kullanıyormuş gibi bi görüntü çizdi bende ve paslari da gayet iyi.

N5

Bizim ülkede yardıran topçu her zaman iyi derler fakat bilmezler ki o topçuların çoğunda beyin yok.Ha sorsan futboluda en iyi biz biliriz.

Bizim buralarda taktik disipline bağlı oynayan adamlar beğenilmez çünkü biz keita,bruma tarzı adamları severiz...

Adam daha 2 maça çıktı o da 45 dk oynadı, takımla toplam 5 gündür beraber ve bana göre baya ışık verdi.İnsaf be kardeşim...

Ben size övün demiyorum ama yerin dibinede sokmayın yani daha çok erken.

Ne bekliyorsunuz bilmiyorum ama adamın bence oyun zekası var şutları iyi belki daha göremedik ama belli ediyor klasını... O iyi şutlarını çekememesinin bir sebebide 1 aydır sakat olması, kondisyon eksikliği var bu çok belli oluyor.Bana göre şu oynadığı 45 dklık dilimlerde oyun zekası olan tek kanat oyuncumuz.Bakalım ilerde daha net anlarız.

Yerli olursa çok çok iyi bir transfer olur fakat olmazsa bence yine iyi bir alternatif olur.3 kulvarda yarışacağız sakatlığı var, yorgunluğu var vs vs.

Bd1q0BkCYAAZKAS.jpg:large

Doğru yolda :2_thumbs_up_-_animated:

neden herkes buna laf atiyor, Amrabat dan daha ucuz fiyata geldi. Potansiyeli var, veve su anki problemi bana göre kondisyon.

Üstelik Türk olma sansi var, ve olmasa bile simdi Nani yi mi getirip yedek birakacaktik ?

Ben tarzini sevdim yetenekli oyuncu,futbol zekasi yerinde.Hem Turk olma ihtimali var bu senelik olmasa bile bence seneye filan olacak ,Amrabatla filan karsilastirmak sacma.

Bruma kadar yetenekli değil ama oyun olgunluğu çok daha yüksek..Zaten tarzları da farklı..Bence Sno-Drogba-Selçuk gibi oyuncularla bir arada oynasa daha iyi bir gözlem yapardık..Dün resmen çöplerin arasında kaldı.. BU çocuğun kumaşı kesinlikle iyi ama takımda bu kadar yabancı varken bu adamı nasıl oynatacağız sorusu da kafamı kemiriyor...

cok aceleci davraniyor bizim millet, yok böyle birsey adam daha yeni gelmis hazirlik maclarinda yigitlerle ibrahimlerle oynamis, dünde resmen kücümsüyorlar bosnalilari neymis efendim drogbadan sneijderdan sonra böyle bi isim yakismamis, alin size gencecik potansiyelli oyuncu bekleyelim bi kac hafta olmazsa bu kez hep bir agizdan elestiririz, unutmayalimki böyle genc oyuncular hic bir zaman elde patlamaz yasindan dolayi herzaman bir talip bulunur ki bu oyuncu ayriyeten 2014 dünya kupasinda yer aliyorsa ;)

orta sekerli bir futbolcu. Rotasyon oyuncusu olarak faydali olabilir. Yetenek olarak yektadan daha yetenekli ve hizli degil, ancak bu adamin sutlari ve ortalari fena degil. Oyun gorusu var. Ama bize asla seviye atlatacak bir oyuncu degil kimse kusura bakmasin

Umarım Türk olarak oynayabilir ama pek umudum yok. İki vatandaşlığı varmış zaten.

valla niye bu adamı aldık halen anlayabilmiş değilim. yani çocuk iyi olabilir ama bi kere yerli değil yabancı statüsünde. ve tüm odaklar(siyaset+tff) bize karşıyken yabancı kuralıda değişmeyeceğine göre ne akla hizmet böyle bir adam alıyoruz cidden sıkıntı. hayır çocuğunda futbol hayatını karartacağız ona yanarım. ha alırsın nani tarzı bir adam onu anlarım ama bu oyuncunun yeri tribün olacak malesef ligler başlayınca

Bruma kadar yetenekli değil ama oyun olgunluğu çok daha yüksek..Zaten tarzları da farklı..Bence Sno-Drogba-Selçuk gibi oyuncularla bir arada oynasa daha iyi bir gözlem yapardık..Dün resmen çöplerin arasında kaldı.. BU çocuğun kumaşı kesinlikle iyi ama takımda bu kadar yabancı varken bu adamı nasıl oynatacağız sorusu da kafamı kemiriyor...

BRUMA KALEDEN KACIYOR....IZET HER SEFERINDE KALEYI HEDEFLIYOR!

Bruma tehnik olabilir ,ama sonuc=0!Ben derim Izet brumadan cok daha yetenekli!

:nargile:

yerli olursa yilin transferi olur.

Geri
Üst Alt