#14 Izet Hajrović

neden herkes buna laf atiyor, Amrabat dan daha ucuz fiyata geldi. Potansiyeli var, veve su anki problemi bana göre kondisyon.

Üstelik Türk olma sansi var, ve olmasa bile simdi Nani yi mi getirip yedek birakacaktik ?

Forumun seviyesi inanılmaz düştü son zamanlarda.Bildiğin antu oldu.Bazen buraya değil antu'ya girdiğimi zannediyorum ciddi ciddi.

Adamın notunu 2 günde verdiler.Haftaya çok kötü oynayıp uzaktan gol atsın bu sefer de Robben yaparlar adamı...

BRUMA KALEDEN KACIYOR....IZET HER SEFERINDE KALEYI HEDEFLIYOR!

Bruma tehnik olabilir ,ama sonuc=0!Ben derim Izet brumadan cok daha yetenekli!

:nargile:

Yetenkliden ziyade oyun olgunluğuna erişmiş olduğunu düşünüyorum.. Bruma iyi bir eğitimle dünya yıldızı olabilir ama Hajrovic'te bu potansiyeli göremedim..

Paşalı scarioneyi alaydık madem öyle işviçreden almışnpaşada onu hemde orda gol kralı olmuş yerli statüsünde oynamazsa yılın en gereksiz transferi şimdiden

BRUMA KALEDEN KACIYOR....IZET HER SEFERINDE KALEYI HEDEFLIYOR!

Bruma tehnik olabilir ,ama sonuc=0!Ben derim Izet brumadan cok daha yetenekli!

:nargile:

+ tehlikeli

top ayağına yakısıyor.

bruma ile farklı oyuncular. biri hızıyla adam geçiyor sonunu getirirse ne ala diğeri aklıyla oynuyor...

Uzaktan çok gol atar bu adam. Şutları iyi birde kaleyi gördümü yapıştırıyo :) Eğer Türk statüsünde de oynarsa mis.

Bu adamdan gelir gelmez 45-45 dakika oynayıp, üstelik yedek ağırlıklı bir kadroda ne yapmasını bekliyorsunuz çok merak ediyorum?

Futbol profesörleri 90 dakikalık sürede adamı yerin dibine sokmuşlar.Biraz sabretmemiz gerekiyor.Kumaşı sağlam,özellikle Amrabatla verkaç yaptığı pozisyonda çok beğendim,ortaları fena değil Drogba ya kafa golü attırabilir.Biraz kondisyon eksikliği var onu da halletmesi gerekiyor.

Hajrovic'i oynadığı süre boyunca beğendim.Kumaşının iyi olduğu belli, oyun görüşü, futbol zekası kadroda ki oyunculara göre üst düzeyde diyebilirim.Sadece biraz heyecan yaptı ve kendisini bir an önce gösterme çabası içerisine girdi.Ayrıca belinden sakattı, yeni iyileşti ve kondüsyon eksiliği olabilir.Ben şahsen 1-2 ay süre verirdim eleştirmek için, 3-4 hatta 5-6 maç oynasın, uyum sürecini atlatsın çok daha iyi olacak.Yerli olursa tartışmasız sağ kanadın vazgeçilmezi olur.Eleştirmek için bazıları çok aceleci davranmış, Hajrovic'e güvenelim, çocuk o güveni hissetsin çok daha iyi oynar, daha tam 90 dakika bile izlemedik biraz sabretmeyide bilmek lazım.

modemi hallettin mi lan getirem mi sana modem, bilişim hukuku sınavından çıktığında veririm

Çeptalk

int ilk cıktığında aldığım bi modem vardı onu atmamsıım kullanıom şimdilik , ama net sınırlaması var galiba 1mb çekiyo net , bi de wireless ı falan yok :D aksama alırım yeni bi tane ama fazla varsa getir :D

int ilk cıktığında aldığım bi modem vardı onu atmamsıım kullanıom şimdilik , ama net sınırlaması var galiba 1mb çekiyo net , bi de wireless ı falan yok :D aksama alırım yeni bi tane ama fazla varsa getir modem tabi :D

sal ne alacan ben veririm sana güzel bendeki , kablosuz

Çeptalk

Geri
Üst Alt