#14 Izet Hajrović

Takıma alıştı mı ve takım iyi futbol,üst düzey futbol oynamaya başladı mı sırıtmaz ama kendi başına da takımı üstü çekecek bir futbolcu değil gibi. Zaten öyle oyuncu olmadığını önceden biliyorduk

iyi olabilir ama 6 yabancı sınırında dışarıda kalacak oyuncu olur..

çok zeki çok olumlu sinyaller verdi. top saklıyor iyi dağıtıyor şutları da kendini bulacakdır. Bu eleman ilk 11 de sık oynasın çok faydasını görücez. GS ın böyle sneijder ayarında yetenekli oyunculara ihtiyacı var çünkü kapalı savunmaları açamıyoruz.

Mutlaka türk yapılmalı ama bu yabancı sınırında bu sene yoksa işi zor..

Yalnız bu akşam Real Madrid'i izliyor gibiydim, Hajrovic tam bir sistem futbolcusu.Koy Dortmund'a tertemiz topunu oynar.Tek başına takımı sırtlayıp götürsün istiyorsak, zaten çok yanlış adresteyiz.

Oyun zekası,pasları falan iyi.Lisans işi erken hallolsa Ziraat Kupasında oynar daha erken hazır olurdu.Pasaport işini seneye kadar halledilirse çok katkı sağlayacağa benziyor.

Biri allah rizasi icin Hajrovic'in yaptiklarini derleyip paylasabilir mi ? 5-0'dan sonra disari cikmak zorunda kalinca kacirdik Hajrovic'in performansini

Adam şutları iyi diye geldi, şut dışında herşeyi yapıyor :) Yorumların, analizlerin ne kadar "video bazlı" olduğunu gördük böylece.

birde yani 5-0 dan sonra girdi herşey bitmiş oyuncular isteksizleşmişken . adam topu alıyordu ileri çıkan yok :D

Aklımda kalan tek hareketi Sabri'ye attığı pastı. Girdiğinde hem Bursa hem bizim takım durduğu için istediği gibi topunu oynayamadı.

Yalnız bana kalırsa bugünkü gibi ne yaptığımızı bilerek, sistemli oynarsak çok faydalı olabileceği sinyallerini verdi.

Teknik bir oyuncu.Fakat kanatta kopup gidecek bir stili yok.Ama wesley le çok iyi anlasacagını düşünüyorum.Oyun stilleri birbirine benziyor.Tek paslarla ikisi baya anlaşacak bence.

Bu adamda da nasıl bir şanssızlık varsa. Hazırlık maçlarında hep yedek kadroyla oynamak zorunda kaldı. Bugün de tüm takımın temposu düşünce oyuna girdi. Yani bir türlü doğru düzgün şartlar altında izleyemedik adamı. Ama girer girmez o pozisyonu atsaydı çok güzel bir başlangıç olacaktı.

Geri
Üst Alt